Poraď, prosím, jak s tou galerií - lze to tam zkopírovat ?TripleJay píše:Zaloz si vlastnu galerku v prislusnej sekciiFotky paradne ale uz to ide OT
Díky dodatečně za pomoc při založení galerie - než jsem stačil přijít z práce domů, už jste to za mně někdo zařídiliTripleJay píše:Vlakno si mozes zalozit TU. Prehodit ti to tam vie moderator alebo admin ak ich poprosis(maju zeleny, resp. modry nick).
OT = off topic = mimo temo.
Nech mas vsetky info a fotky o svojom auticku vo svojom vlakne a tu nech ostane len pokec o motore ako takom
Marťas píše:Parada...tesime se. Tomu rikam pristup. Rad bych s Tebou (ciste ze zvedavosti) taky pomeril sily, jak se projevi dalsich + - 30hp a Nm na ST. Protoze treba tady jsem nasel video, kde ST od Mountune s 260hp jede lepe nez 300hp ST od GGR
:
http://www.drivers-republic.com/dr_tv/i ... rea=videos
TripleJay píše:Ad. video Mountune ST260 vs GGR ST300
Myslim ze sprevodovanie je irelevantne (ak si myslel prevodovku a nie celkovu zmenu pomeru inymi kolesami), nakolko v tychto upravach nikto nerobi upravu ci uz staleho prevodu alebo jednotlivych stupnov, nakolko cena takych kitov napr. od Quaife je radovo vyssia ako samotna uprava celeho motora.
Ja mam z toho videa pocit, ze to presne krasne demonstruje graf od pumaspeed.co.uk, ktori tiez robia ST na 300k, ale ten graf, to je taka hojdacka, ze 100Nm tam lieta hore dole. A presne tam mi to vyzeralo aj na tom videu, niektore chvile akoby sa to 300k kua chytalo a blizilo a zrazu zakapalo a kleslo a takto dokolaPri konecnom vykone ano, ma to 300k, ale ten priebeh je taky nestastny, ze polovicu bol rychlejsi pri akceleracii ale polovicu zas pri prepade vyrazne pomalsi...
EDIT: pumaspeed to robia dokonca na 350kTu je tem graf
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host