Čerpadlo
-
- Nováček
Re: Čerpadlo
o jednom vim stoji 4000 ale je bez zaruky
- Mara1546
- Nováček
Problém s repasem čerpadla
Zdravím Vás
Potřeboval bych poradit. Mám Focuse rok 99 1.8TDdi 66kW. Před časem mi odešlo čerpadlo, tak jsem ho dal na repas. Čerpadlo mi vrátili stím, že už je všechno vpořádku. Když jsem doma čerpadlo dal do auta tak auto zcela ztratilo výkon. Před opravou vše vpořádku, auto vůbec nejde za plynem.. prostě jako o polovinu koní méně. Čerpadlo je zapojené správně a pán co mi ho opravoval si pořád stojí za svém že je vše ok. Ikdyž mi diagnostika stále ukazuje vadu na čerpadle, pán se semnou už nehodlá dohadovat
. Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte s tímto nějaké zkušenosti, jestli nejde o nějakou prkotinu.. A nebo mám stále tlačit na týpka elektrikáře.. Děkuji za reakce
.
Sloučeno!
lucky.jack
Potřeboval bych poradit. Mám Focuse rok 99 1.8TDdi 66kW. Před časem mi odešlo čerpadlo, tak jsem ho dal na repas. Čerpadlo mi vrátili stím, že už je všechno vpořádku. Když jsem doma čerpadlo dal do auta tak auto zcela ztratilo výkon. Před opravou vše vpořádku, auto vůbec nejde za plynem.. prostě jako o polovinu koní méně. Čerpadlo je zapojené správně a pán co mi ho opravoval si pořád stojí za svém že je vše ok. Ikdyž mi diagnostika stále ukazuje vadu na čerpadle, pán se semnou už nehodlá dohadovat

Sloučeno!

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s repasem čerpadla
vzdyt jsi chtel levnou opravu ne ? kde to delali ? a v cem spociva repas. ? to ze neco preletujou ?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Mara1546
- Nováček
Re: Čerpadlo
Hledal jsem levnější alternativu než kupovat nové čerpadlo za 14tis. Uvědomuji si svou chybu když jsem čerpadlo dával přes známého do opravny kterou neznám. Opravář je spíše elektrikář takže myslím že se jednalo jen o tu elektrickou část čerpadla. Snažil jsem se to udělat co nejlevněji, asi špatné rozhodnutí. Takhle mě to vyšlo na 6 000 kč repas + 2 000 kč práce. Jen jsem chtěl zjisti jestli někdo nemá podobné zkušenosti a nejde třeba o nějakou prkotinu, protože auto i přesto že diagnostika hlásí chybu, tak jede. A Omlouvám se že jsem nesloučil příspěvek