no auto som zrusil. nakoniec som o nom nebol uplne presvedceny

ide o to, ze tychto aut na predaj vela nie je, tak to cloveka hodne laka ked to chce

stale si myslim, ze sta vnebol uplne zalostny, ale uz tam bolo viacej veci co mi vadilo a 64000 mi prislo dost.
ale mozem poreferovat AAA praha. nehodnotim co predavaju, ale ako predavaju.
a osobne musim povedat, ze na bazar je to ok. bolo tam par veci, ktore trosku smrdeli (po telefone som pochopil zlavu 8000, ale na mieste mi "manager" tvrdil, ze to bolo povedane DO 8000

), ale nakoniec bola zlava spolu s nejakymi vecami (gumy a pod) vo vyske plus minus 8000. samozrejme, tie ich natahovacky typu, ze s kazdou vecou musi za managerom a podobne su naprd, na druhej strane to zazemie tam je super (sednie, telka, detske ihrisko, kava, automat na jedlo, voda a pod). a este je to v prahe asi najvacsi showroom luxusnych znaciek. nejake porsche je trapna ojetina. vo vnutri maju 2x bentley, 1x tesla a podobne kusky

aj vratnu zalohu vratili bez problemov (ked so mnou chceli nieco prevybrat, tak som povedal, ze mam zaujem presne o tento typ auta a ze take nemaju, tak dali pokoj, ja ich chapem, ze ked clovek prejavi aspon trochu zaujem, tak ho zahakuju

)
podla mna sa tam da kupit auto, pokial ma clovek nejaku sumu a pride tam vyberat. aut je tam mraku, asi prvykrat som bol v niecom takom velkom
a este pikoska na zaver: tesne po nas tam prisiel mlady par, odhadom tak 30, vystajlovany s ajfonmi a na recepci len zahlasili, ze maju zaujem o audi. asi tak za hodku a pol odchadzali s kupenym audi, odhadom tak 3 roky stare (neviem presne co to bolo). ja som tam bol 3 hodky a nekupil som nic