Nesoulad hmotností v TP a na štítku

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Quiksilveri
Nováček
Nováček

Re: Nesoulad hmotností v TP a na štítku

Příspěvek od Quiksilveri » 12.07.2013 16:30

Ahoj stejný problém, bláhově jak všechno hladce projde jsem jel na evidenční kontrolu po koupi... kde mi veškeré iluze sebral technik, kde mi napsal jako závažnou vadu rozdíl vah na štítku a velkém TP.

Takže jsem musel jet (šlo by to i poštou, ale já to potřeboval rychle) na oficiální zastoupení Fordu v karlíně (až druhý den, protože prý magistrát akceptuje podpis pouze jediné osoby, která to tam má na starosti a ta byla na dovolené...), pak na STK, ovšem tam mi řekli, že to může dělat jen technik a ten je zase na jiné stanici...

Všem komu to nesedí, radši doporučuji napsat do fordu a s předstihem si nechat zaslat potvrzení pro případ, že by Vám na to přišli.

Jinak nakonec pohádka dobře dopadla (po nespočetně ujetých kilometrech a tepající žíly na spánku), váhu technik opravil ve velkém TP, takže už snad bude vše bez starostí.
Ford Focus II 2009, 1.6i 74kw Hatchbag
Ocean Blue

pa.wouk

hmotnostní štítek

Příspěvek od pa.wouk » 12.12.2013 17:47

Přesunuto - Ačkoliv to tak úplně nesouvisí, dal jsem to sem. lucky.jack

mám problém... na stk zjistili že mám odpadlej hmotnostní štítek a mám si prej sehnat jinej..potřeboval bych fotku jak to vypadá aby jsem to vyrobil..za každou radu budu vděčnej..
ff1 po fl 1.8tdci..

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 12.12.2013 21:13

jen upozornim ze udaje uvedene na stitku se tykaji barvy , interieru , typu prevodovky , hmotností , cisla globalni hmologace cili by to melo byt ze shodneho vozu pouze upravene vin
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

lucky.jack
Test driver
Test driver

Příspěvek od lucky.jack » 06.05.2014 11:18

lucky.jack píše:V listopadu jdu na STK tak to jdu tak radši(s předstihem) zkontrolovat. I když jsem teda při první kontrole problém neměl...ale to snad ještě nekontrolovali.

EDIT:
Tak jsem na tom následovně...
Hmotnosti pod sebou na štítku:
1880
3080
995
1069

Našel jsem v TP:
3080 - Největší technicky přípustná hm./F.3 povolená hm. jízdní soupravy(kg)
995 - Největší technicky přípustná/povolená hmotnost na nápravu N1
1069 - Největší technicky přípustná/povolená hmotnost na nápravu N2
Ale 1880 jsem nenašel :x . V TP mám 1931kg jako největší tech. přípustná hm./F.2 povolená hm(kg)

Tak jsem z toho jelen, ale evidentně ta poslední cifra je jiná, tak nevím jestli to řešit nebo doufat, že to projde ... :?:
Jen abych doplnil info z STK...měli s tím problém, ale v technické dokumentaci k autu jsem měl štítek se správnýma údajema, takže se štítek nalepil k tomu původnímu a je to OK :D (někde(nevím kde) už jsem to tady psal, ale napíšu to i sem)
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků

>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“