Tak hlavne abys byl ve smlouve jako dalsi ridicsmoula píše: tym: toho se nebojim, auto je již zaplacené, a je to psané na kamaráda, který ale nebude řidič, protože neřídíTen budu já

Tak hlavne abys byl ve smlouve jako dalsi ridicsmoula píše: tym: toho se nebojim, auto je již zaplacené, a je to psané na kamaráda, který ale nebude řidič, protože neřídíTen budu já
jj, díval jsem se a je to pohoda...hunger píše:Lukáši vsechno co ma spínaný zdroje si se 110 volty poradi, takže telefony a notasy jsou v klidu, rychlovarnou konci si tam neber a ani nekupuj, tady bys ji upalil, tam by sis nic neohral...
jj, pojištění je základ, to mám také f plánuRoad píše:- stara fotka a vlasy v pasu u imigračního vadit nebudou, ale nechoď přes imigrační k černochovi, chce to k bělochovi, kterej bude v pohodě (žádnej nervózní uřvanec)![]()
- jinak když budeš mít cash přes imigrační je to lepší, kdyby se tě chtěl ptát... jinak platba kreditní kartou ok, debit taky možná, ale musí být obě dvě embasovaný
- k řidičáku... no někde je trhají, nejvíc si v tom libují State Trooper, prostě tento řidičák neuznávají, záleží ještě asi jak kde... nejlíp je si udělat americkej, není drahej![]()
- jinak jestli jsi kuřák, tak cigarety s sebou, tam jsou drahý, nejdražší na severu, levnější na jihu, ale pořád drahý, když půjdete někam chlastat, tak určitě pokaždý budou chtít tvý ID (pas a nebo US řidičák, českej mezinárodní taky moc neberou...) jo a nezapomeň na pojištění do zahraničí, je to pár kaček a určitě se vyplatí
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] a 2 hosti