presne tak tiež mám ten trojramenný a vôbec, ale vôbec sa mi nepáči, keď som auto kupoval (fofo II, 2,0TDCI, 100kW), tak som netušil, že je to s tempomatom tak zložité, chcel som štvorramenný volant, ale žiaden voz, ktorý by mi vyhovoval, ho nemal, pravdupovediac som si myslel, že to tempomat má na tej páčke, až potom som so sklamaním zistil, že ta páčka set je na nastavenie palubného počítača, ach jaj, prečo ten ford všetko tak strašne komplikuje?Samantus píše:Problem je opravdu v tom co pises, ze by si opravdu mohl vyhodit penize za packu..... ale jak rikam, kdo se boji, ........ v sinicipius píše:To Samantus:
psal jsem ti ..... prosím o odpověď
a pak ty tlacitka jsou pripevneny dvouma sroubama na tom hlinikovym tele volantu. takze vazne nevim jak na tom triramennym to bude, dej si 4ramennej....... ten triramennej je jak ve V3Sce
ford je plný "proč"Jize píše:Ja vim ze sou na tlacitkach vystupky jinak to ve tme nejde ale libilo by se mi kdyby tam bylo podsviceni.Ale nechapu proc kdyz vse ostatni je podsvicene proc nemohli udelat i tempomat. Je to skoda.
tak toto je paráda KONEČNE normálne riešenie, kvôli tomu by som pokojne ten ovládač rádia obetoval, keď už je výmena za ten štvorramenný volant tak nákladnáSamantus píše:Tak nejak takhle to vypada, ale jeste musim doresit bezchybny lepeni stitku, to vite grafik nejsem
tak toto je fakt orgazmus, chlapec máš môj obdivSamantus píše:Tak mi dneska prisel prvni vzorek packy potiskly u reklamky, no orgasmus je slaby slovo
veru na slovensku je všetko nejaké zamrznuté, komplikované a neochotnérudko.f píše:Zdravim Ta, kedze ale montaz tempomatu do ovladania radia mi standartne vo Forde ani u vas nespravia, ako sa na teba nakontaktovat a dohodnut si termin, alebo mas toho fakt dost? Neviem totiz kto to uz na SK robil a ty mas perfektne ohlasy, takze by som aj vycestoval do Pardubic, diky.Samantus píše:Lidi jelikoz uz toho je docela dost, tak dotazy na montaz a planovani montaze smerujte opravdu k nam na servis, ja toho moc nezmuzu, od toho tu mame kluky technickydiky. M.
ovládanie možno áno, ale pri domontovaní je to horor. Mne napríklad tempomat na páčke u iných značiek nijako neprekážal a domontovanie je brnkačka. No každému iné vyhovujeLeosek píše:No úplně nesouhlasím, že je to komplikace, ba naopak. Jezdil jsem s hodně autama a ovládání na volantu je, myslím, nejlepší v tom, že nemusíš dávat ruce z volantu dolů. Například škodovky to mají sdružené na levé páčce a už je to nepohodlný ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů