Vůz: Ford Focus II kombi (12/2009), benzin 1,6 / 74kW
Problém: (omlouvám se, nejsem žádný odborník ani mechanik, takže to píši svými slovy tak jak jsem to zaregistroval..

Stává se mi pravidelně - ale pouze při prvním rozjezdu, až při přidání plynu - po zařazení 2. rychostního stupně - že se něco jakoby na milisekundu "zadrhne" - je to cítít v plynovém pedálu (takový krátký záškub, trhnutí - nevím jak správně to popsat..) - v případě že jedu rovně je to cítít méně, když přitom zatáčím je to cítít s větší intenzitou - zevnitř auta není slyšet nic.., pouze to jde cítít v noze na plynovém pedálu.. Z venku to vydá podobný (i když tlumenější) zvuk jako bych např. špatně zařadil zpátečku a šla převodovka přes zuby (to ovšem prý... slovy mé přítelkyně

Dělá to opravdu pouze a jen při prvním rozjezdu, na 2. rychl. stupeň.. pak už za celou jízdu vůbec nic...
Mám v plánu s tím zajet do autorizovaného servisu - poptat se co by to mohlo být, jelikož auto mám ještě stále v (prodloužené) záruce..
Chtěl jsem se Vás tu ale nejdříve zeptat, zda jste se s tím někdo náhodou již nesetkali, nebo nevíte co by to asi mohlo být, kde by mohla být chybička...?
Moc děkuji za odpověď!