Zotrvačník na TDCi
- AlexBB
- Nováček
Zotrvačník na TDCi
Zdravím vás, potreboval by som poradit ohladom kúpi zotrvačníka na TDCi, presnejsie sa mi jedná o to aby to bolo v čo najlepšej cene, vzhľadom na to, ze ceny čo som pozeral tu na fóre sa dosť líšia ( od cca. 7000 do 17000). Takže vás prosím pokiaľ máte nejaký link na predajcu na slovensku, ktorý má prijateľné ceny, alebo máte niekto na predaj, tak dajte vedieť, dosť mi to pomôže, pretože vo Forde za to pýtajú nekresťanské prachy a viem že to ide aj lacnejšie, len neviem z kade. Vopred vďaka
- Ahmed
- Test driver
Re: Zotrvačník na TDCi
Proc kvuli tomu zakladas nove tema? Mohl jsi to klidne napsat do puvodniho. A pokud jsi dobre cetl a hledal, tak nedavno si ted nekdo nechaval delat setrvacnik v servise v Opave. Pokud se ti vyplati kvuli tomu jet do CR...AlexBB píše:Zdravím vás, potreboval by som poradit ohladom kúpi zotrvačníka na TDCi, presnejsie sa mi jedná o to aby to bolo v čo najlepšej cene, vzhľadom na to, ze ceny čo som pozeral tu na fóre sa dosť líšia ( od cca. 7000 do 17000). Takže vás prosím pokiaľ máte nejaký link na predajcu na slovensku, ktorý má prijateľné ceny, alebo máte niekto na predaj, tak dajte vedieť, dosť mi to pomôže, pretože vo Forde za to pýtajú nekresťanské prachy a viem že to ide aj lacnejšie, len neviem z kade. Vopred vďaka
- AlexBB
- Nováček
No veď práve že sa mi do čiech kvôli tomu neoplatí jazdiť, pretože som z Banskej Bystrice a mám to teda dosť od ruky. Stačil by mi dáky kontakt na predajcu, alebo dealera tu na slovensku, ktorý, ako som už spomínal má prijateľné ceny. A pokiaľ by to bolo možné zaslať z čiech, tak by som bol vďačný aj takej ponuke.
- Ahmed
- Test driver
Nevim, jestli jsi nasel to tema, kde se to resilo, ale ta cena byla kolem 7000 za ten setrvacnik. Poslat by se to urcite dalo.AlexBB píše:No veď práve že sa mi do čiech kvôli tomu neoplatí jazdiť, pretože som z Banskej Bystrice a mám to teda dosť od ruky. Stačil by mi dáky kontakt na predajcu, alebo dealera tu na slovensku, ktorý, ako som už spomínal má prijateľné ceny. A pokiaľ by to bolo možné zaslať z čiech, tak by som bol vďačný aj takej ponuke.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to se da sehnat pouzitej , novej stoji cca 16000kc a myslim ze ford bude mit ceny nastavene zhruba stejne
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
- opicak
- Junior
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
.
nazdar človeče. keď si z BB.Nebol si sa pytat u vas kolko to stoju v origos servise Ford. je to niekde na konci BB smerom na Zvolen. Ak ano tak zverejni cenu.
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Hoši nazdar. Chcem sa opytat. Viem ze moj zotrvacnik nie je na tom najlebsie je to po vypnuti motora pocut, ale moze mat stary zotrvacnik na svedomí aj to, že po pustení nohy s plynu pri 60km/h ide asi cca 25m a až potom začína uberať z rýchlosti? No a môže to mať na svedomí aj záber spojky až niekde v hornej časti? Vďaka všetkým za rady
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
- Ahmed
- Test driver
Ta spojka bude k.o., stejne jako ten setrvacnik a s tim zpomalovanim by to souvislost mit nemelo.polkiboj píše:Hoši nazdar. Chcem sa opytat. Viem ze moj zotrvacnik nie je na tom najlebsie je to po vypnuti motora pocut, ale moze mat stary zotrvacnik na svedomí aj to, že po pustení nohy s plynu pri 60km/h ide asi cca 25m a až potom začína uberať z rýchlosti? No a môže to mať na svedomí aj záber spojky až niekde v hornej časti? Vďaka všetkým za rady
- jamaka
- Test driver
- hami
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
to jamaka: zotrvacnik od Teba uz mam v aute, bolo chytene aj spojkove lozisko
. teraz obrovska zmena k lepsiemu, aj spojka ide lahsie aj rychlosti sa hadzu lahsie, len to stalo penazi. predbezne mi vo forbe vravel, ze vymena za necelych 2000,- a nakoniec to bolo priblizne 3500kc.

focus kombi,TDCi 85kW,2002