Ospravedlňujem sa, že Ti odpovedám tak neskoro a že som Ťa tým predchádzajúcim popisom asi uviedol v omyl, ale už som si to nepamätal presne a poplietol som to s druhým autom. Takže teraz i s fotom!
Ale ešte upozorňujem, že toto je len postup rozobrania! Ak ju chceš uplne odmontovať, musíš rozobrať celé operadlo!!!
Postup rozobrania opierky:
1.) Ťahom za koliesko smerom od opierky ho doslova vytrhnúť z tej rúrky. Neboj sa, nepoškodíš ho, je tam len taký plastový výstupok ako západka.
2.) Rozopni zips na čalúnení a stiahni ho dolu. Ukážu sa Ti také žlté prehnuté ozubené krúžky.
3.) Ostrejším šrubovákom ich po jednom podober a vypáč von, aby zoskočili z toho nákružku opierky. Neboj sa zabrať, je to pružné a chce to trochu sily, ale odskočí!
4.) Krížovým šrubovákom vytoč tri skrutky zo strany od operadla a sním vonkajšiu polovicu opierky. Pozor na západku a pružinu z vonkajšej časti, aby si ich nestratil a aby si vedel, ako sú orientované.
5.) Na tomto obrázku vidíš, prečo som to musel rozobrať. Pri najspodnejšej polohe opierky sa západka opiera o ten výstupok a pri väčšej váhe na opierku sa môže ulomiť. Riešil som to pribrúsením vybrania tej oblúkovej pružiny o 4-5mm (svetlé miesto) a vyplnením prvého zárezu od spodu dvojzložkovým Loctitom, ktorým som to aj zlepil. Tým sa západka bude opierať až o prvý zub a tlak sa rozloží do väčšieho prierezu. Uvidíme...
6.) Zložíš to opačným postupom.... Tie dve podložky natlač čo najviac na opierku a pred zložením to vnútri trochu premaž vazelínou! Koliesko vlož tak, aby zapadlo do tých pozdĺžnych výstupkov a úderom dlane ho naraz, až zapadne.
A je to...[/img]