Byl to můj první "zelený" sraz - když nepočítám Dixem organizované motokáry na Masarykově Okruhu.. No, za mě moc pěkný

. Jelikož máme v Jedovnicích chatu, tak jsem nemohl toto pozvání odmítnout - sice jsem tam nebyl pořád, ale poctivě jsem vás kontroloval

. Moc pěkně zorganizovaný, vynikající klobásky - na pivo jsem ze začátku
držkoval, ale v rámci těch 4(5?) kousků jsem se do to v pohodě vpil

. No prostě všechno na jedničku. Mrzí mě, že jsem se z časových důvodů nezúčastnil spanilky - tak jsem vás tam na stopce při výjezdu na hlavní alespoň nablikal

. V koloně jsem napočítal +/- 40 aut, ale v kempu jsem jich viděl o dost víc.
Příště čistější rybník a bude to eňo-ňuňo

. Díky moc všem za organizaci a hlavně
Dixovi, že pozval i nás modré na tak příjemnou akci :palecnahoru:
V4L1, FiFi, PaulP: Sešli jsme se pěkně u pivka a klobásek a hezky pokecali. Moc jsem teda nemluvil, protože ve společnosti Paula a při těch jeho nekonečných historkách to moc nejde, ale rozhodně to bylo fajn

. Teda šlo mluvit - když zrovna prošla nějaká fuchtle a Paul stichnul - ani snad nechci vědět, co si zrovna představoval

. Taky jsem rád, že jste nakonec našli klíče (=Paula) a nemuseli spát venku.
frantik.17: Díky, že jste opět zavítali k nám na Moravu a taky za toho pomerančovo-vodkovýho cucíka
Vlast1k: Musíme zapracovat na tom, aby se ti naši zkamarádlili - tada spíš já, Domča byla kamarádská na Matěje asi až moc
vijaCZEk: Škoda, že jsi nemohl zůstat na páteční večer
davemomo: Nesmíš nikde chybět a to auto je prostě nádherný, moc pěkná kombinace stříbrné a černé
buceek07: Už to proboha neprodávej, to auto je moc hezký a bylo by ho škoda
Thorrko: Rád jsem tě poznal osobně - taky pěknej kočár.
Tady je pár mých fotek - nechám je tam ležet tak 2 týdny - tak stahujte... Pár ochutnávek je tady..