Susedovi prestalo fungovat dialkove ovladanie centralu. Reakcia bola automaticka - vymena baterky v dialkovom ovladaci - ma ten pevny, nie vyskakovacku. Vymenil baterku a pokusil sa kluc naprogramovat v zmysle manualu. Auto piplo, po stlaceni tlacidla piplo este raz na znamenie, ze kluc bol naprogramovany. Nasledne este pockal tych cca 10 sekund, dal kluc do II a potom do 0 a vytiahol ho. Dialkove ovladanie centralu ale nefunguje. Nasledoval pokus s mojim klucom - 4x cvakol 0-II-0 svojim klucom, auto piplo, stlacil tlacidlo na svojom DO, auto piplo, stlacil som tlacidlo na mojom, auto opat piplo. Znova sme mu dali cca 15 sekund. Jeho DO na central nezafungoval, moj ano. Presunuli sme sa do mojho auta. Tentokrat som programoval svoj kluc (v zapalovani) a sekundarne jeho. Po naprogramovani som svoje auto otvoril aj mojim, aj jeho klucom. Presunuli sme sa k jeho autu, sused naprogramoval iba svoj kluc, auto neotvoril. Ked ale len tak zo srandy skusal otvorit moje auto, tak sa mu to podarilo. Siel som skusit ja svoj kluc na jeho auto - skoro som padol z noh - otvoril som ho. Po opatovnom programovani mojho kluca v mojom aute a jeho kluca v jeho aute sme sa dostali na zaciatok tohto klucoveho kocurkova - on svojim klucom neotvori ani svoje, ani moje auto, ja so svojim otvorim svoje, ale jeho nie. A teraz kardinalna otazka :
Co ma pokazene (zblbnute, preprogramovane atd.), ked :
1) svojim klucom neotvori svoje auto
2) mojim u neho naprogramovanym klucom ho otvori
3) svojim klucom naprogramovanym v mojom aute otvori moje auto
Pretoze 2) a 3) vylucuju poruchu vysielaca v DO jeho kluci, ako aj prijimaca DO v jeho aute. A ted babo rad.
Sorry za to slohove cvicenie, ale inak to neslo

DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO