Panove, mam Kaktuse 1.generace, 5D hatch, ghia, 1,8 16V rok 99 a nyni mi zacalo blbnout par veci...
- Palubni pocitac, mi po nastartovani z niceho nic ukazuje udaj "0 MPG" a neni tam zadna ikonka ceho se to tyka. Pote, co na pacce zmacknu tlacitko palubniho pocitace, tak mi to preskoci na treba dojezdt atd. a uz se mi toto nezobrazi. Tedy dokud opet nenastartuju.
- Dnes rano mi prestalo fungovat prehazovani udaju na palubnim pocitaci. Proste mackam to tlacitko a nic. Clovek by si rekl, ze umrelo tlacitko, ale ty udaje se proste samy prehazuji sem tam pri jizde. Napr. dam okamzitou spotrebu a za chvili hups a mam prumernou a hups a mam dojezd a na tlacitko to nereaguje.
- Dale, po nastartovani, vetsinou, nez se aspon mirne zahreje motor, tak mi leti otacky nahoru. Tedy rozjedu se na jedna, dva atd. a pak se napr. blizim ke krizovatce, tak vyradim kval a najednou mi leti otacky nahoru. Nekdy leti nahoru, dokud uplne nezastavim a pak klesnou na volnobeh a nekdy leti pomalu nahoru i pres zastaveni a vetsinou pomuze hodit kvalt, 2 cm popojet a vyradit a ono to klesne.
Problemy s Kaktusem 99 - elektrika atd :)
- goes
- Nováček
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- goes
- Nováček
re
Jinak panove, dnes se mi na displeji PP po otoceni klickem ukazalo On a po prekliknuti na tlacitku PP se nahodilo 0 MPG.
Jelikoz mi svitila kontrolka nedostatku kapaliny do ostrikovacu, tak jsem ji dolel. A od te doby prestal PP jakkoli zlobit
Jelikoz mi svitila kontrolka nedostatku kapaliny do ostrikovacu, tak jsem ji dolel. A od te doby prestal PP jakkoli zlobit

- berki
- Nováček