Problemy s Kaktusem 99 - elektrika atd :)

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
goes
Nováček
Nováček

Problemy s Kaktusem 99 - elektrika atd :)

Příspěvek od goes » 25.06.2007 18:37

Panove, mam Kaktuse 1.generace, 5D hatch, ghia, 1,8 16V rok 99 a nyni mi zacalo blbnout par veci...

- Palubni pocitac, mi po nastartovani z niceho nic ukazuje udaj "0 MPG" a neni tam zadna ikonka ceho se to tyka. Pote, co na pacce zmacknu tlacitko palubniho pocitace, tak mi to preskoci na treba dojezdt atd. a uz se mi toto nezobrazi. Tedy dokud opet nenastartuju.

- Dnes rano mi prestalo fungovat prehazovani udaju na palubnim pocitaci. Proste mackam to tlacitko a nic. Clovek by si rekl, ze umrelo tlacitko, ale ty udaje se proste samy prehazuji sem tam pri jizde. Napr. dam okamzitou spotrebu a za chvili hups a mam prumernou a hups a mam dojezd a na tlacitko to nereaguje.

- Dale, po nastartovani, vetsinou, nez se aspon mirne zahreje motor, tak mi leti otacky nahoru. Tedy rozjedu se na jedna, dva atd. a pak se napr. blizim ke krizovatce, tak vyradim kval a najednou mi leti otacky nahoru. Nekdy leti nahoru, dokud uplne nezastavim a pak klesnou na volnobeh a nekdy leti pomalu nahoru i pres zastaveni a vetsinou pomuze hodit kvalt, 2 cm popojet a vyradit a ono to klesne.

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 25.06.2007 23:03

Necepoval jsi do nadrze vice, nez je zdravo?
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

goes
Nováček
Nováček

re

Příspěvek od goes » 26.06.2007 08:35

to urcite ne. PRoste hodim pistol, vystreli a vyndam pistol. Navic MPG je udaj pro UK/USA mile per galon bych rekl...

goes
Nováček
Nováček

re

Příspěvek od goes » 26.06.2007 19:28

Jinak panove, dnes se mi na displeji PP po otoceni klickem ukazalo On a po prekliknuti na tlacitku PP se nahodilo 0 MPG.

Jelikoz mi svitila kontrolka nedostatku kapaliny do ostrikovacu, tak jsem ji dolel. A od te doby prestal PP jakkoli zlobit :)

berki
Nováček
Nováček

Příspěvek od berki » 18.07.2007 09:27

S palubnym pc som mal ten isty problem,vo forde si s tym nevedeli rady,po dvoch hodinach hladania chyby vyskusali vymenit packu (ovaldania pc a smeroviek). Chyba bola v tej packe, opravit sa to vraj neda takze som musel kupit novu. Stalo ma to 2,5 tisica uz 2 tyzdne pokoj. :D
Ford Focus 1.6 16V Ghia r.v.99
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“