prasklá hadice od intercooleru
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: prasklá hadice od intercooleru
Ok,případně zahrnu do požadavků, díky za upozornění...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, nemáte někdo rozměry té hadice,abych to nemusel rozměřovat? Nechal bych ten nerez udělat,ale nehcce se mi to rozebrat, změřit, vrátit, zase vyndat, nasadit,vrátit....Jsem línej. Nemáte někdo něco?
-
- Nováček
Pánové, potřebuji zase poradit, auto začalo kouřit, moc nejede a začalo žrát, při přidání plynu začnou foukat ventilátory a při otevřeném okně to sní jako kdyby někde ufukoval vzduch, prostě intenzivní syčení, nevíte kde by jste co hledali ? Koukal jsem na hadici k EGR a ta vypadá nepoškozená
-
- Test driver
Musíš skontrolovat celé vedení mezi turbem a parohy na sání.Jestli je to jak popisuješ tak někde díra bude,občas skoroduje železná trubka zespodu auta která je na výve spomínané cestě.
Chce to někoho v autě aby trochu šlápnul na plyn a skoukni to zespodu udkud to syčí a utíká.
Chce to někoho v autě aby trochu šlápnul na plyn a skoukni to zespodu udkud to syčí a utíká.
-
- Nováček
A turbo na pokraji smrti ? to by to být nemohlo ? Něbo nějaka tomu podobná vykundifikace ?
-
- Test driver
Jestli to syčí tak někde fouká.Turbo hvízda,ale na mondeu se todle moc neděje tady je turbo velké a nemusí tolik točit jako třeba u koncernu kde jsou turba menší a přes vyšší ot. hvízdají.
Kdyby bylo špatné tak by buď nenatlačilo potřebný vzduch (mech. opotřebením lopatek) nebo by bylo sání od oleje (vylagrované ložisko rotoru turba) ,ale tyto věci by nesyčely.
Kdyby bylo špatné tak by buď nenatlačilo potřebný vzduch (mech. opotřebením lopatek) nebo by bylo sání od oleje (vylagrované ložisko rotoru turba) ,ale tyto věci by nesyčely.
-
- Nováček
stane se něco, když s tím pojedu 150 / 300 km ? musím to dostat na valašsko na rampu, doma v Brně s tím nic neudělám ... jsem si vědom větší spotřeby, obláčků dýmu a podobně
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no u 2,2 točí až snad 250000ot , každopádně pískání je taky (nebo hlavně) věc vyvážení rotoru turba, jinak hadice zevnitř od oleje budou páč turbo něco pustí zastudena a jde tam taky odvětrání kliky, zrovna včera sem měl hadici od IC dole a oleje tam bylo docela dost, na ložisku u turba neni absolutně žádná vůle.....jesi s tim mužeš ject? no pokaď jde jen o prdlou hadici, tak bych se toho nebál, ale to nevíš jistě
-
- Nováček
dojel jsem s tím, chovalo se to stále stejně
-
- Nováček
tak jsem zkoušel poslouchat, bohužel začne to profukovat jen pokud je auto v zátěži, tzn až ve chvíli, kdy se musí rozjet, začne syčet, na místě tůrování bez efektu, nemá někdo nějaký způsob jak poznat, kde hledat ?
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zkus jít po hadicích jesi někde neni od oleje, olej většinou prolíná ven kolem spojů takže teoreticky tam kde bude díra tam by měl bejt olej
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlásím výměnu, děs a hrůza, moje nešikovnost je opravdu nadstandardní Každopádně hadice je akorát a sedí, spony jsem nechal původní, snad jsem je dotáhl pořádně... Díky za rady!
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To Kota: A kupoval jsi novou nebo si to nastavoval nerezem ? Jinak je to potřeba docela dost dotáhnout ať to pak v nevhodný okamžik neulítne...
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec jsem koupil novou z toho aukra, s tim nerezem by to bylo na dlouhe lokte, už takhle mi to auto nějakou dobu stálo. Pod egr jsem dával novou sponu, tu starou jsem strhnul, tak je to dotažené snad dobře, dolu jsem dal původní a taky si myslím, že je to dotažené slušně. Snad to bude držet
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To jentak neulitne jde to pres prirubu, ta ti to dal nepusti, lada by prdla spona
Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL