a úmyslnácajda píše:.... Ale jinak VRAŽDA

dobra poznamka , jednou me u pelhrimova vytlacil kamion kdyz do kopce na plne a pred zatackou zacal predjizdet 3auta a kdyz mu proti vyjelo dalsi tak se zacal na me tlacit tak ze jsem musel na brzdy a na krajnici , vezl jsem maleho tak jsem jel volne ale tohle me nasralo , tak jsem zavolal do pelhrimova aby si ho zastavili a povesil se na ten kamion . pelhrimov jsme prolitli cca 80km/h a kdyz jsme byly asi 3km za pejrem tak mi policajti volali ze poslali hlidku a kde jsme . tak jsem mu podekoval ze uz davno za , a on ze mam teda zavolat humpolec . tak jsem tam volal a ty se si na nej pockaji na najezdu na dalnici a ty debilové tam sice stali ale jen otocili hlavy kdyz te kamion okolo nich prolitnul . tak jsem tam zastavil a oni ze musi rychle kontaktovat dalnicni (asi simirano_ap píše:
všechno špatné je k něčemu dobré, od tech špatných věcí je tady policie, kterou sem za celé video neviděl..pokud tam nebyla, tak ji nikdo nevolal, což znamená že to nikomu až tak nevadilo..nebo někdo zavolal a oni s tím stejně nehli:)
to je pako, chvatal za rodinou, hlavne ze koli nemu mozno par ludi za svojou rodinou prist uz nikdy nemuselo...foki píše:dobra poznamka , jednou me u pelhrimova vytlacil kamion kdyz do kopce na plne a pred zatackou zacal predjizdet 3auta a kdyz mu proti vyjelo dalsi tak se zacal na me tlacit tak ze jsem musel na brzdy a na krajnici , vezl jsem maleho tak jsem jel volne ale tohle me nasralo , tak jsem zavolal do pelhrimova aby si ho zastavili a povesil se na ten kamion . pelhrimov jsme prolitli cca 80km/h a kdyz jsme byly asi 3km za pejrem tak mi policajti volali ze poslali hlidku a kde jsme . tak jsem mu podekoval ze uz davno za , a on ze mam teda zavolat humpolec . tak jsem tam volal a ty se si na nej pockaji na najezdu na dalnici a ty debilové tam sice stali ale jen otocili hlavy kdyz te kamion okolo nich prolitnul . tak jsem tam zastavil a oni ze musi rychle kontaktovat dalnicni (asi simirano_ap píše:
všechno špatné je k něčemu dobré, od tech špatných věcí je tady policie, kterou sem za celé video neviděl..pokud tam nebyla, tak ji nikdo nevolal, což znamená že to nikomu až tak nevadilo..nebo někdo zavolal a oni s tím stejně nehli:)
) a ja vyrazil dal . po dalnici s tím letel asi 130-140km/h a pred beranovem jsem videl jak najeli s transporterem a asi 5km ho honili nez ho zastavili , zajel jsem tam taky a kdyz ten policajt prisel tak mi rikal ze to ten ridic zduvodnil ze chvatal za rodinou .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti