Ford SK/CZ

Co se děje na internetu...
Moderátor:petersbond
Jairo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Ford SK/CZ

Příspěvek od Jairo » 20.06.2007 09:08

Zeby sa Ford nakoniec vyrabal u nas (u vas) ? :wink:

http://www.sme.sk/c/3356764/Americky-Fo ... chnec.html
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 20.06.2007 09:51

dobreeee :!: takze budeme mat tie najlepsie vybavene Focusy na svete :idea:
aj by som sa tam zamestnal,ale budem to mat trosku "od ruky" :cry:

jamaka
Test driver
Test driver

Příspěvek od jamaka » 20.06.2007 10:53

zirafak píše:dobreeee :!: takze budeme mat tie najlepsie vybavene Focusy na svete :idea:
aj by som sa tam zamestnal,ale budem to mat trosku "od ruky" :cry:
ze od ruky?? aj od nohy aj od neviem coho. to uz sa inde ani neviedia zatrepat? :)
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002

KUTY

Příspěvek od KUTY » 20.06.2007 11:41

Preco by sa tam mali zatrepat ? Ja som z vychodu a viem, ze situacia s pracovnymi miestami tam nie je vobec ruzova.
Dost investorov je na zapade, v TN, ZA, tak preco by nemohli ist aj na vychod ? Alebo si myslis, ze tam ludia nepotrebuju pracovat...maju sa ako bohovia z Bratyslavy ? (to tvrde Y je tam zamerne)
Doteraz nemali zaujem - neboli dialnice, vlastne ani nie su. Ale peniaze sa vyberali stale...len kam smerovali. Ja osobne neznasam Bratislavu, kvoli tomu, ze sa chovaju k vychodu ako k odpadu a myslia si, ze su nieco viac.

Ale nepreberajme politicku situaciu a venujme sa tomu, od coho to tu je.

Jairo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jairo » 20.06.2007 11:48

Jasne,aj na vychode treba nove investicie...aj ked ja som zo severu, zelam vam to... :D
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 20.06.2007 12:10

Jairo píše:Jasne,aj na vychode treba nove investicie...aj ked ja som zo severu, zelam vam to... :D
tak tak, vychodu to prajem, tam taku investiciu treba ako sol !! a este k tomu ford... tak drzme palce :!: :wink:

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 20.06.2007 12:59

KUTAC píše:Preco by sa tam mali zatrepat ? Ja som z vychodu a viem, ze situacia s pracovnymi miestami tam nie je vobec ruzova.
Dost investorov je na zapade, v TN, ZA, tak preco by nemohli ist aj na vychod ? Alebo si myslis, ze tam ludia nepotrebuju pracovat...maju sa ako bohovia z Bratyslavy ? (to tvrde Y je tam zamerne)
Doteraz nemali zaujem - neboli dialnice, vlastne ani nie su. Ale peniaze sa vyberali stale...len kam smerovali. Ja osobne neznasam Bratislavu, kvoli tomu, ze sa chovaju k vychodu ako k odpadu a myslia si, ze su nieco viac.

prostě mi to nedá nereagovat, to je jak u nás - Prágl a zbytek republiky :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: howgh
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 20.06.2007 13:40

Skubi píše:
KUTAC píše:Preco by sa tam mali zatrepat ? Ja som z vychodu a viem, ze situacia s pracovnymi miestami tam nie je vobec ruzova.

prostě mi to nedá nereagovat, to je jak u nás - Prágl a zbytek republiky :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: howgh
jj to je tak vsade :)
neda mi nespomenut jeden uz klasicky vtip :
Co robi polovica Bratislavakov v piatok vecer ? Cestuju domov na vychod ! :wink:

KUTY

Příspěvek od KUTY » 20.06.2007 14:55

to misoo: poznam aj ja jeden vtip o Bratislave, je trosku stiplavejsi, ale sem nepatri...

Ale aj ked som v Prahe, som cisty vychodniar a som na to hrdy a za prazaka sa vobec nepovazujem. Len tu mam pracu, nic viac.

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 20.06.2007 19:24

KUTAC píše:to misoo: poznam aj ja jeden vtip o Bratislave, je trosku stiplavejsi, ale sem nepatri...

Ale aj ked som v Prahe, som cisty vychodniar a som na to hrdy a za prazaka sa vobec nepovazujem. Len tu mam pracu, nic viac.
len smelo, pripadne neslusnosti "vypipaj" :D
ja som zasa cisty blavak, ale bohuzial som na to neni bohvieako hrdy, mna mesta nejako nezaujimaju... moje srdce patri skor strednemu slovensku, nizkym tatram, tam som travil prazdniny a dovolenky, tam sa mi paci ! 8)

jamaka
Test driver
Test driver

Příspěvek od jamaka » 21.06.2007 09:06

ty kokso, zasa sa tu riesia ptakoviny. Asi som mal dat za to nie jeden :) ale asi 9x :) aby sa to aj pochopilo.
A myslel som to tak ze ja mam do kosic 300km tak preto som pisal ze kde sa trepu, ALe budem rad ked to tu uz nik nebude riesit. Mne je fakt srdce jedno kde to postavia. Pre mna za mna aj pod Hrad, aj tam to mam 300km takze nech stavaju kde chcu :) :) :) :) :) :) :)

A Ford skonci urcite niekde ako na SK :)
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002

Jairo
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jairo » 21.06.2007 09:42

jamaka píše:

ty kokso, zasa sa tu riesia ptakoviny. Asi som mal dat za to nie jeden :) ale asi 9x :) aby sa to aj pochopilo.
A myslel som to tak ze ja mam do kosic 300km tak preto som pisal ze kde sa trepu, ALe budem rad ked to tu uz nik nebude riesit. Mne je fakt srdce jedno kde to postavia. Pre mna za mna aj pod Hrad, aj tam to mam 300km takze nech stavaju kde chcu :) :) :) :) :) :) :)

A Ford skonci urcite niekde ako na SK :)

Tak,tak...hlavne nech to stavaju...
Len aby za par rokov neprisla recesia automobiloveho priemyslu a Slovensku ekonomiku to nepolozilo na kolena :(
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 21.06.2007 09:57

Jairo píše:..... Len aby za par rokov neprisla recesia automobiloveho priemyslu a Slovensku ekonomiku to nepolozilo na kolena :(
buď v klidu, to by jsme pak byli na kolenou i my :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

polkiboj
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od polkiboj » 10.07.2007 17:28

No hosi som zvedavy ako to dopadne. Len aby to nebolo nakoniec Chorvadsko
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 10.07.2007 17:44

Skubi píše:
Jairo píše:..... Len aby za par rokov neprisla recesia automobiloveho priemyslu a Slovensku ekonomiku to nepolozilo na kolena :(
buď v klidu, to by jsme pak byli na kolenou i my :wink:
toto čo opisuješ by položilo asi komplet celu zapadnu europu..zatial hočimini nevedia ako na to, ale garantujem vám, že je to len otázka času.. :cry:
ale je pravda, že prioritou čínskeho auto.priemyslu bude nasítit domáci trh, ktorý ako viem v akom je stave nejaku dobu trvat bude, ale potom...potopa

Odpovědět

Zpět na „Zajímavé odkazy“