Eidži, že je žena fabrika hormonů jsem si už stačil všimnout

Rok vydržet?vonpolewitz píše:Ahoj lidi,
pročetl jsem si celé vlákno, ale přesto se potřebuju k tomuto tématu vrátit. Mám Focus I. (2003, TDDi) a airbagy u spolujezdce vypnout musím, protože máme 3. dítě a všechny děti potřebují sedačky (dozadu se tři vedle sebe nevejdou). Ano - vím, že bych asi potřeboval jiné auto, ale teď se prostě musí ještě tak rok vydržet s tímhle. A teď k dotazu:
1) Když odpojím airbagy prostě tak, že vyndám pojistku - musí se to pak nějak softwarově nahazovat? Nebo jí tam prostě potom zase vrátím a vše je O.K. a aktivní? (Proč to potřebuju - situace, kdy jedou v autě 3 děti bude potřeba tak 1x týdně, jinak bych měl rád airbagy aktivní).
Díky za rady.
Abych se ještě zeptal...nemá některá sedačka v návodu pro použití poznámku, že se může dát na sedačku spolujezdce po směru jízdy? Pak by to šlo i bez vypnutí airbagu, za předpokladu, že sedačka bude šoupnutá co nejvíce dozadu...vonpolewitz píše:Ahoj lidi,
pročetl jsem si celé vlákno, ale přesto se potřebuju k tomuto tématu vrátit. Mám Focus I. (2003, TDDi) a airbagy u spolujezdce vypnout musím, protože máme 3. dítě a všechny děti potřebují sedačky (dozadu se tři vedle sebe nevejdou). Ano - vím, že bych asi potřeboval jiné auto, ale teď se prostě musí ještě tak rok vydržet s tímhle. A teď k dotazu:
1) Když odpojím airbagy prostě tak, že vyndám pojistku - musí se to pak nějak softwarově nahazovat? Nebo jí tam prostě potom zase vrátím a vše je O.K. a aktivní? (Proč to potřebuju - situace, kdy jedou v autě 3 děti bude potřeba tak 1x týdně, jinak bych měl rád airbagy aktivní).
Díky za rady.
lucky.jack píše: Abych se ještě zeptal...nemá některá sedačka v návodu pro použití poznámku, že se může dát na sedačku spolujezdce po směru jízdy? Pak by to šlo i bez vypnutí airbagu, za předpokladu, že sedačka bude šoupnutá co nejvíce dozadu...
Třeba by to bylo bezpečnější...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host