http://www.sme.sk/c/3356764/Americky-Fo ... chnec.html
prostě mi to nedá nereagovat, to je jak u nás - Prágl a zbytek republikyKUTAC píše:Preco by sa tam mali zatrepat ? Ja som z vychodu a viem, ze situacia s pracovnymi miestami tam nie je vobec ruzova.
Dost investorov je na zapade, v TN, ZA, tak preco by nemohli ist aj na vychod ? Alebo si myslis, ze tam ludia nepotrebuju pracovat...maju sa ako bohovia z Bratyslavy ? (to tvrde Y je tam zamerne)
Doteraz nemali zaujem - neboli dialnice, vlastne ani nie su. Ale peniaze sa vyberali stale...len kam smerovali. Ja osobne neznasam Bratislavu, kvoli tomu, ze sa chovaju k vychodu ako k odpadu a myslia si, ze su nieco viac.
Ale nepreberajme politicku situaciu a venujme sa tomu, od coho to tu je.
jj to je tak vsadeSkubi píše:prostě mi to nedá nereagovat, to je jak u nás - Prágl a zbytek republikyKUTAC píše:Preco by sa tam mali zatrepat ? Ja som z vychodu a viem, ze situacia s pracovnymi miestami tam nie je vobec ruzova.
Dost investorov je na zapade, v TN, ZA, tak preco by nemohli ist aj na vychod ? Alebo si myslis, ze tam ludia nepotrebuju pracovat...maju sa ako bohovia z Bratyslavy ? (to tvrde Y je tam zamerne)
Doteraz nemali zaujem - neboli dialnice, vlastne ani nie su. Ale peniaze sa vyberali stale...len kam smerovali. Ja osobne neznasam Bratislavu, kvoli tomu, ze sa chovaju k vychodu ako k odpadu a myslia si, ze su nieco viac.
Ale nepreberajme politicku situaciu a venujme sa tomu, od coho to tu je.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
howgh
len smelo, pripadne neslusnosti "vypipaj"KUTAC píše:to misoo: poznam aj ja jeden vtip o Bratislave, je trosku stiplavejsi, ale sem nepatri...
Ale aj ked som v Prahe, som cisty vychodniar a som na to hrdy a za prazaka sa vobec nepovazujem. Len tu mam pracu, nic viac.
ty kokso, zasa sa tu riesia ptakoviny. Asi som mal dat za to nie jedenKUTAC píše:Preco by sa tam mali zatrepat ? Ja som z vychodu a viem, ze situacia s pracovnymi miestami tam nie je vobec ruzova.
Ale nepreberajme politicku situaciu a venujme sa tomu, od coho to tu je.
jamaka píše:ty kokso, zasa sa tu riesia ptakoviny. Asi som mal dat za to nie jedenKUTAC píše:Preco by sa tam mali zatrepat ? Ja som z vychodu a viem, ze situacia s pracovnymi miestami tam nie je vobec ruzova.
Ale nepreberajme politicku situaciu a venujme sa tomu, od coho to tu je.ale asi 9x
aby sa to aj pochopilo.
A myslel som to tak ze ja mam do kosic 300km tak preto som pisal ze kde sa trepu, ALe budem rad ked to tu uz nik nebude riesit. Mne je fakt srdce jedno kde to postavia. Pre mna za mna aj pod Hrad, aj tam to mam 300km takze nech stavaju kde chcu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Ford skonci urcite niekde ako na SK
buď v klidu, to by jsme pak byli na kolenou i myJairo píše:..... Len aby za par rokov neprisla recesia automobiloveho priemyslu a Slovensku ekonomiku to nepolozilo na kolena
toto čo opisuješ by položilo asi komplet celu zapadnu europu..zatial hočimini nevedia ako na to, ale garantujem vám, že je to len otázka času..Skubi píše:buď v klidu, to by jsme pak byli na kolenou i myJairo píše:..... Len aby za par rokov neprisla recesia automobiloveho priemyslu a Slovensku ekonomiku to nepolozilo na kolena
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti