Díky za pochopení
Je pěknej no ale aby tu euforii nevystřídal pláč. Ale nechci předbíhat než to pořádně neprohlédnem. Mimochodem ještě otázka teď i na ostatní: Koukal jsem na jiné inzeráty pro srovnání s tímto, byly to teda převážně 5dv. ale po zhodnocení mi přijde že je tenhle 3dv focusík o takovejch 10 tisíc předraženej. zvláště když vezmu v potaz že mi prodejce ani nemůže doložit zda to auto ma například nové rozvody spojku brzdové destičky a jiny chujoviny na ktery určo přijde řada jen co to budu mít doma. v takovém případě by se to vyšplhalo na nějakejch klidně 65 tisíc a to mi připada nehorázné plus 3000 eko daň. Na druhou stranu možna že těch 3dv. tolik nejezdí a tak to natáhl. Máte někdo představu o ceně u takového auta? když vezme vpotaz kilometry atd? výbava taky jen základní ani origo autorádio to nemá a podle VINka to snad ani autorádio z výroby nemělo. tak co je na tom kurňa tak drahý? Díky za rady.PaulP píše:Mně se líbí. Důkladně si to prohlédni a vem si tolik času, kolik budeš potřebovat. Na bazarníka neber ohledy. Myslím, že by to mohlo bejt o.k.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů