Servisni prohlidka
- dusinm
- Nováček
Servisni prohlidka
Cau chtel bych se zeptat ... mam focuse 1.6 asi rok a podle servisni knizky by se mel dat na prohlidku (po ujetych 148 000km a predtim byl pri 128 000km) ale stoji to u forda cca 7000 coz mi pride dost na tak stary auto .. a otazka je jestli si myslite ze to ma cenu popr. jestli neni nejaka levnejsi alternativa?:)
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servisni prohlidka
jestli máš v servisce pravidelně kontroly a jestli chceš někdy při potencionálním prodeji operovat pro vyšší cenu servisníma prohlídkama u Forda, tak se tomu asi nevyhnešdusinm píše:Cau chtel bych se zeptat ... mam focuse 1.6 asi rok a podle servisni knizky by se mel dat na prohlidku (po ujetych 148 000km a predtim byl pri 128 000km) ale stoji to u forda cca 7000 coz mi pride dost na tak stary auto .. a otazka je jestli si myslite ze to ma cenu popr. jestli neni nejaka levnejsi alternativa?:)

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
já byl poprvé u fordu (za ty love
) pro klid duše a hlavně pro razítko do servisky. pak jsem zjistil, že ohledně koroze se na mě vyserou, tak teď už na ně budu srát já 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Mna toho roku caka vymena oleja+filter, dalej kotuce a desticky a kvoli tomu nepojdem do Forda pre peciatku. Urobim to sam alebo skocim k fokimu, ak bude mat cas. Vo Forde by za to zobrali balik a ked som si to predbezne spocital, vysla mi cifra cca do 5.000.-Kc.
Nebudem chodit do servisu kvoli peciatke a ako tu uz skubi pisal (v inom vlakne), pri predaji bude rozhodovat stav vozidla a nie pocet peciatok v serviske. Vsetky faktury si odkladam a pri predaji to neskor mozem dolozit.
Pri kupe som takisto zhanal faktury od Forda, co sa na danom vozidle menilo atd.
Nebudem chodit do servisu kvoli peciatke a ako tu uz skubi pisal (v inom vlakne), pri predaji bude rozhodovat stav vozidla a nie pocet peciatok v serviske. Vsetky faktury si odkladam a pri predaji to neskor mozem dolozit.
Pri kupe som takisto zhanal faktury od Forda, co sa na danom vozidle menilo atd.
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
pokud nechceš jezdit na pravidelné servisy do fordu,tak pokud tě auto nezlobí není nutné do servisu jezdit. si myslim jádusinm píše:Je to z roku 2001 .. ale zadnymu servisu zatim neverim.. je to moje prvni auto .... de mi o to co mam chtit zkontrolovat v normalnim servisu? nebo myslis ze staci kdyz reknu ze chci prohlidku auta?

-
- Test driver
for da mam od 2002 Ka a teraz Focus a za ten čas som nebol ani raz v znackovom servise...
raz som mal tu čest a kontaktoval ich ohladom korozie, vysledok viete a tiež si možete byt isty že ma už v žiadnom ich "značkovom servise neuvidia..
to niesu opravari ale vymenovatelia a ked vidim do tej politiky tak sa im ani nedivim, prečo si prirabat pracu,,?
raz som mal tu čest a kontaktoval ich ohladom korozie, vysledok viete a tiež si možete byt isty že ma už v žiadnom ich "značkovom servise neuvidia..
to niesu opravari ale vymenovatelia a ked vidim do tej politiky tak sa im ani nedivim, prečo si prirabat pracu,,?

- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- martinsk
- Pokročilý