parafin alebo vosk na sedacke
- vcedula
- .
Pijak a zehlicku som uz skusal, to som robil ako prve. Ba co je horsie, zda sa ze nejde ani tak o vosk, ako o nieco olejove. Parafin je myslim maksi ako vosk, ale toto je uplne ako olej. Je to mastne na dotyk.
S tym ladom som to neskusal, pretoze sa to uz tvari ako olej. Davam to zajtra do rucnej umyvarne na hlbkove precistenie. Uvidim, ako to dopadne.
S tym ladom som to neskusal, pretoze sa to uz tvari ako olej. Davam to zajtra do rucnej umyvarne na hlbkove precistenie. Uvidim, ako to dopadne.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nechci tě zklamat, ale nevidím to moc nadějně
dnešní svíčky už totiž nejsou jen z vosku kvůli tomu, aby při hoření po nich nestíkal, takže rady na odstranění vosku pomocí pijáku atd. asi neklapnou. snad jedině zkusit profi firmu na čištění, protože na tom zřejmě jinak necháš mládí a nervy
hodně štěstí a ženě bych to pak nechal proplatit popř jinak odčinit

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- vcedula
- .
uz sme mali tichu domacnost...Skubi píše:nechci tě zklamat, ale nevidím to moc nadějnědnešní svíčky už totiž nejsou jen z vosku kvůli tomu, aby při hoření po nich nestíkal, takže rady na odstranění vosku pomocí pijáku atd. asi neklapnou. snad jedině zkusit profi firmu na čištění, protože na tom zřejmě jinak necháš mládí a nervy
![]()

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to ti věřím, u nás by asi v první chvíli bylo vraždění neviňátek, ale ber to tak, že se mohlo stát něco daleko horšího a v tom je to teda pozitivní
já bych to zkusil u nějaké firmy na čištění interiéru

já bych to zkusil u nějaké firmy na čištění interiéru

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- vcedula
- .
uz som pisal. Dam to zajtra do autoumyvarky na hlbkove precistenie. Dufam, ze to pomoze, inak bude opat ticha domacnost... 

- astor
- Nováček
Něco sem napíšu. Sice ti neporadím s voskem - to chce podle mě jedině chemickou cestu.
Měl jsem na sedačkách různé fleky a mapy. Manželka to zkoušela různými tepovači a pěnami a nic. Počkal jsem si až bude pořádný horko. Všechny sedačky jsem vyndal z auta . Rozložil jsem je po zahradě , vzal hadici na zalévání a celé je pěkně namočil. Potom to vzala manželka něčím na koberce . Důkladně - nanést- nechat 1/2 hod působit - jemným kartáčkem nebo houbičkou vyčistit. A potom jsem vzal Wapku a pěkně z dálky na jemný rozprach jsem to vyšprycoval ven. Do večera byly suché a čisté jako ještě nikdy.
Možná se vám to zdá prasárna ale měl jsem jen 2 volby . Ta druhá byla potahy.
Ani ne za týden moje nejmenší zase papala v autě čokoládu ...
Měl jsem na sedačkách různé fleky a mapy. Manželka to zkoušela různými tepovači a pěnami a nic. Počkal jsem si až bude pořádný horko. Všechny sedačky jsem vyndal z auta . Rozložil jsem je po zahradě , vzal hadici na zalévání a celé je pěkně namočil. Potom to vzala manželka něčím na koberce . Důkladně - nanést- nechat 1/2 hod působit - jemným kartáčkem nebo houbičkou vyčistit. A potom jsem vzal Wapku a pěkně z dálky na jemný rozprach jsem to vyšprycoval ven. Do večera byly suché a čisté jako ještě nikdy.
Možná se vám to zdá prasárna ale měl jsem jen 2 volby . Ta druhá byla potahy.
Ani ne za týden moje nejmenší zase papala v autě čokoládu ...

FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A nebyla to gelova svicka?vcedula píše:Pijak a zehlicku som uz skusal, to som robil ako prve. Ba co je horsie, zda sa ze nejde ani tak o vosk, ako o nieco olejove. Parafin je myslim maksi ako vosk, ale toto je uplne ako olej. Je to mastne na dotyk.
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- astor
- Nováček
Právě !pelen píše:Nejlepsi bude zpusob podle Astora. Gel je mastny a cistit jen to misto, pak by byl vysledkem zase flek, ale cisty.
Takovým tím šudláním není problém vyčistit flíček , ale to zas udělá flíček čistého v použitým. Nejlepší je to vyčistit plošně a razantně

FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
- vcedula
- .
len ja mam jeden problem. Auto mam este len 1 mesiac, uplna funglovka. Tak v mojom pripade zahrada, hadica a manzelka s tepom asi nepripada do uvahy....pelen píše:Nejlepsi bude zpusob podle Astora. Gel je mastny a cistit jen to misto, pak by byl vysledkem zase flek, ale cisty.

Ale to, ze to bola gelova sviecka, je asi pravda. Boli take tie kahance vyroba Ikea. Je to pekny bordel...

A mam novu pomstu pre nepriatela. Polozit cez leto do jeho auta kahance z Ikea na sedadlo...

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, je to její sedadlo.pelen píše:Tak se zase na manzelku nerozciluj. Normalne to jeji sedadlo odmontuj a nez ho vycistis, tak muzes jezdit jen se sedadlem ridice. Az budete stari, tak budete mit alespon na neco vzpominat. Bez techto situaci je kazdy den stejny.

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: