Mi to pripomina koraly

Tato nabíječka má možnost si zvolit "zimní" mód nabíjení(symbol vločky), kdy místo 14,4V nabíjí na 14,7V. Za tu cenu je to dobrá poměrně inteligentní nabíječka, ocení jí asi nejvíc ten, kdo potřebuje občas oživit aku(starší aku nebo když auto déle stojí) a nechce investovat do drahé nabíječky. Samozřejmě ta nabíječka CTEK je zase trochu jiná liga, ani mi nepřipadá předražená.stano. píše:...
Ac1D: ta z LIDLu urcite nema teplotnu kompenzaciu. V teplej garazi mozno ano, ale v mrazoch nie je podla mna schopna nabit baterku na 100%. Ak hej, tak v teple ju potom asi prebija. Neviem akym systemom presne funguje, ale asi nic zlozite (rozumej drahe na vyrobu) to nebude.
Do Tvýho V6 je to Ford SILVER CALCIUM - 2790.00 Kč (cena je platná k datu 03.12.2012)v.marty píše:...netusite kolik tak muze stat?
Osobne bych si 2 kilca priplatil a vzal Varta Silver Dynamic 12V 61Ah ale to uz je jedno a at slouzicyrilsucek píše:Ahoj,
Minulý týden jsem koupil novou Varta Blue Dynamic 60Ah/540A. Rozměry 242x175x175.....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host