Zdravím,prosim o radu, muj fofo 1.6 16v r.v 2002 74 kw před asi rokem zacal zlobit při návštěvě diagnostiky bylo vše v pořádku,auto při rozjeti z křižovatky jakoby ztratilo výkon musel jsem hodně rozhoupat motor abych se poradně rozjel, nemluvě o rozjetí se do kopce, za jízdy při přidávání plinu auto hrozně nepravidelně přidávalo,jakoby strácelo výkon a volnoběh byl příšerný někdy mi zůstaly otáčky na 2000, někdy při dojíždění padaly na 500, někdy byly v poho ale motor hrozně vybroval jakoby měnil stále nějake režimy,vyměnil jsem kupu věcí-svíčky, kabely,potenciometr klapky,snímač vačkověho hřídele,snímač teploty v hlavě a tak vše za origo po přečtení téma o snímači rychlosti jsem se zaměřil na něj,odpojil jsem ho a auto jede jako divé otačky na volnoběh se zdají v poho ale sem tam zustanou na 1500 ot. nekdy zas spadnou tak na 600 ale zas se chytí,takě nejde budík a počitadlo km, to by se vše dalo pochopit když je čidlo odpojené, takže jsem se pustil do výměny za nové koupil jsem origo za 1360 kč, dal ho tam a zapojil natěšenej jak vůl že to pojede no a při zapojení zase zklamání auto zase blbne stejně jak při starým čidle,když ho odpojím tak to zas jede ,prosím o radu nebo se zblázním