Loketní opěrka
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Vodik
- Nováček
Tak jsem byl v tom Těšíně, a pořídil tam tu opěrku za 450,-Kč. Jak jsem později doma zjistil, kvalita opravdu odpovídá té ceně. Možná by mohla být ještě o polovinu levnější. Ten držák co je k ní přibalen, je naprosto nevyhovující. Za prvé je z plechu tl. tak asi 0,8mm a za druhé není sklopný, a tak při montáži na pevno není možno zatáhnout ruční brzdu. Budu si muset držák vyrobit sám. Je to takový polotovar - dodělej si sám. Mimochodem podle obalu je vyrobená na slovensku, ale je to strašnej šmejd. Rozhodně nedeoporučuji tomu, kdo není alespoň trochu zručný pro potřebné úpravy.
Ford Focus Turnier 1.8 TDCi, r.v. 2004
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Vodik
- Nováček
Děkuji za radu, na to bych sám asi nepřišel.... potom mám opěrku ale hrozně vysoko. Navíc, ten držák je fakt hroznej. Myslím, že soudruzi ze slovenska si mohli dát víc záležet, nebo to prodávat bez něho. Ten držák co je k opěrce, se hodí tak do nejaké Š120 nebo žigula.
Ford Focus Turnier 1.8 TDCi, r.v. 2004
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak si utahni rucni brzdu - ja to mam taky hodne zvednute, ale je to kvuli tomu, ze nemam poradne utazenou rucku a strasne ji zvedam. Az utahnu rucku, tak budu moct dat operku trosku dolu. Ale i tak rucku zatahnu - akorat to jde blbe.Vodik píše:Děkuji za radu, na to bych sám asi nepřišel.... potom mám opěrku ale hrozně vysoko. Navíc, ten držák je fakt hroznej. Myslím, že soudruzi ze slovenska si mohli dát víc záležet, nebo to prodávat bez něho. Ten držák co je k opěrce, se hodí tak do nejaké Š120 nebo žigula.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Polský šmejd
Kamarádi, moc nechápu jak můžete interiér focusu zaneřádit nějakym polskym pouťovym šmejdem... Taky nechci za operku dávat nejaky horentni prachy, ale tech 1790,- za tu, co byla zminovana zpocatku dam teda rad.
Hlavne se ted vsichni co jste u polskejch hranic neuražte jo?
A muj prispevek berte trochu s nadhledem. 
Hlavne se ted vsichni co jste u polskejch hranic neuražte jo?

- martinsk
- Pokročilý
Re: Polský šmejd
V Poľsku na trhu sa dá kúpiť aj originál. Na trhoch - gieldach zameraných na autodiely, predávajú šmejdy ako aj originály z búračiek. Len treba hľadať.Bill98 píše:Kamarádi, moc nechápu jak můžete interiér focusu zaneřádit nějakym polskym pouťovym šmejdem... Taky nechci za operku dávat nejaky horentni prachy, ale tech 1790,- za tu, co byla zminovana zpocatku dam teda rad.
Hlavne se ted vsichni co jste u polskejch hranic neuražte jo?A muj prispevek berte trochu s nadhledem.
- Don
- Junior
Mrkni se do sedanů na moji loketku. Je tam i kontakt na její koupi. Já jsem spokojenej jak s cenou, tak provedením, tak s účelností. Rychle jsem si na ni zvykl a pořád si moji pravou nemocnou ruku o ni opírám.
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No nevim, jak by mohli v Polsku prodávat originál, když jedinej originál je v Ghia výbavě a to tak, že opěrka je integrální součástí sedačky a nikoliv střed. tunelu. Takže jedině snad koupit 4 sedačky z Ghia výbavy. Tak nevim, ale podle mě jsi vedle jak ta jedlemartinsk píše:V Poľsku na trhu sa dá kúpiť aj originál. Na trhoch - gieldach zameraných na autodiely, predávajú šmejdy ako aj originály z búračiek. Len treba hľadať.Bill98 píše:Kamarádi, moc nechápu jak můžete interiér focusu zaneřádit nějakym polskym pouťovym šmejdem... Taky nechci za operku dávat nejaky horentni prachy, ale tech 1790,- za tu, co byla zminovana zpocatku dam teda rad.
Hlavne se ted vsichni co jste u polskejch hranic neuražte jo?A muj prispevek berte trochu s nadhledem.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To budeš mít tu opěrku, co tady má většina z nás. Pokud si s tím pohraješ, zjistíš, že držák může být sklopný. Já to tak mám. Zjednodušeně jí drží pouze dva šrouby vzadu. A vepředu se vyrobí doraz, aby opěrka nepropadla. Drží to pevně. V mém případě se hýbe plastový tunel, takže je to stejně jedno.Vodik píše:Tak jsem byl v tom Těšíně, a pořídil tam tu opěrku za 450,-Kč. Jak jsem později doma zjistil, kvalita opravdu odpovídá té ceně. Možná by mohla být ještě o polovinu levnější. Ten držák co je k ní přibalen, je naprosto nevyhovující. Za prvé je z plechu tl. tak asi 0,8mm a za druhé není sklopný, a tak při montáži na pevno není možno zatáhnout ruční brzdu. Budu si muset držák vyrobit sám. Je to takový polotovar - dodělej si sám. Mimochodem podle obalu je vyrobená na slovensku, ale je to strašnej šmejd. Rozhodně nedeoporučuji tomu, kdo není alespoň trochu zručný pro potřebné úpravy.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
původně jsem o ni taky uvažoval, ale já už si tak navyknul jezdit s rukou na šaltrpáce, že už tu loketku ani nepotřebuji 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: