¨stano. píše: Je to taky problem stravit jeden-dva vecery prebruzdanim vselijakych for a diskusii? Ze sa auta stacaju myslim vie skoro kazdy. Je to vseobecne zname. .
a pridam ti jeden priklad z meho okoli , neni to o jednom nebo dvou vecerech , znamy prisel ze by chtel galaxy a ze se mu libi muj , tak jsem mu rekl ze bych mu ho prodal a on za jakou cenu tak rikam cca 290t , a on kolik ma najeto ja na to 170t , a on ze to musi promyslet , pak tu byl asi 4x a hledaly jsme na netu v nemecku a stale se mu neco nelibilo . pak mi rekl ze uz 2 mesice jde z prace domu a od 5 do 10 sedi na netu a hleda. pak mi volal abych mu proveril jedno vin , byl to smax v nemecku u berlina a mel najeto 190t a stal 10teuro , tak mu rikam co je to za vyhodu s ice najeto a vyjde ho to na stejne penize a on ze to jenom zkousel . pak se asi 14 dni neozval a pak najednou prisel s vinkem abych mu ho proveril a byla to 2008 mela v roce 2009 najeto 67000km a nyni mi rekl ze to ma asi 120t , tak mu rikam od toho ruce pryc a on ze ho uz koupil ze proste ho nasly a jely se na nej podivat a ze byl uz tak vy nervovanej ze ho vzal . tak mu rikam co ma v servisce v roce 2009 za udaj a on ze sice mu rekl ze to servisku ma ale kdyz tam byly tak ji nemohl najit . a stalo to 270t . a hned zacal co ma teda delat a ze mu tohle a tohle nefunguje a tohle chybi a ja mel jen oci vsloup .
takze ono to neni jen nekolik veceru , ono to hledani nekdy trva i mesice a pak jsou lidi v stresu a obvzlast kdyz je treba tlaci technicka na starem aute tak pak to je jedno s druhým .