copak to tam máš za kabel od kazetové mechaniky v rádiu??????že by nějaká redukce na MP3???Jestli jo tak mě prosim informuj o zapojení a kolik to asi stojíMira píše:No a jestli ti to svítí na tyto pedály:miro píše:ano ja som si tam dal modreJohnyy píše:tak tak je tam 5W celosklo tušim že označení W5W
tak to musí vypadat nádherně![]()
![]()
Kdo ví čí je to autíčko![]()
Mininápověda: Silver Squadrona
Majitel promine mou troufalost
tak dík moc a už se radši vrátíme k tématu vlákna,takže mažu pryč,protože jsem Fofo 1Johnyy píše:jo redukce přes kazetu je ok, zvuk dobrý v rámci možností:) rozhodně lepší než u FM transmiteru, od Hamy asi za 200,- pokud nechceš měnit rádio tak není co řešit rozhodně se vyplatí
jo ale já sem tahám rádio a zapojení to sem nepatříAhmed píše:V nadpisu se nepise nic o tom, ze je to pro Fofo II![]()
![]()
Nenafotim, protoze nemam fofo po FLGhia by to mely mit vsechny, pripadne bez zarovek, u ostatnich by to melo byt taky, akorat schovane v te penovce. U dvou nebo trech jsem to urcite videl, kdyz jsem tam neco delal. Kdyz tady dobre pohledate, tak tusim, ze pelen nebo nekdo tady daval odkaz na nemecke stranky, kde jsou navody na ruzne dodelavky a bylo to mezi nima.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host