To vis, my ti s dobrym umyslem poradime, nahodou to nedopadne dobre a pak uz se te nezbavime vubecDarwi píše:už by fakt někdo mohl, nebo mě tu budete mít napořád![]()
Kdyz ja se na jednu stranu Cadkovi nedivim. Ma toho hodne a co se tyce jeho fora, odpovida trochu svojsky, no budiz. Jine to vsak neni ani v pripade, kdy s problemem za nim prijdete osobne. Vedomostne zdatny, avsak na otazky detailniho nastaveni ci funkcnosti zarizeni byl privolan do diskuze jeho kolega, ktery dane zarizeni asi objednava (skladnik/obchodnik?). I tak jsem se vyslednou odpovedi typu "asi je to takhle", smiril. Nicmene, skutecneho technika tam pan Cadek opravdu ma, ale jak jsem z jejich hierarchie pochopil, dela jinym "technikum" nyni neco jako mistra. Tzn ze instalaci systemu tam provadi "kdokoliv" a on je akorat vede. Pri jeho objemu aut, ktere servisuje (jak sam pan Cadek povida) by se to asi ani nezvladalo jinak. Po dobu tri let co tam jezdim jsou pro me ti "kdokoliv" nezname tvare az na onoho "skladnika/obchodnika", "technika" a jeste jednoho co dela nadrze.tuton píše:...
Ptal jsem se na to před montáží u mého plynaře a u FF1 se prý vedle hrdla nádrže nevejde. Nebo to možná jen neodpovídalo homologaci pro Stag, už nevím.zbyndatvrd píše:aby mi dali hrdlo na tankovani LPG vedlo toho na benzin, uz bylo pozde. Jedine, ze bych jezdil s dirou v narazniku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti