Přesne tak,cena je uplne jinde,a funguje to 1A...
Czechmade mezichladič na ST
- votas83
- Junior

Re: Czechmade mezichladič na ST
JJJ ješte barva zustala,muzu ti dat...
FOCUS ST 225 FL
Serie:266,5 PS 341,2Nm,custom intercooler,custom lauf,RS svíčky-spojka,Eibach Pro-Kit springs, torque mounts(silentbloky.cz),otevřené sání ala DS ,Sound SymposerOFF
Serie:266,5 PS 341,2Nm,custom intercooler,custom lauf,RS svíčky-spojka,Eibach Pro-Kit springs, torque mounts(silentbloky.cz),otevřené sání ala DS ,Sound SymposerOFF
- ST Max
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Vypada fakt zajimave
jak bude chvilka zvednu auto a mrknu jaky je rozdil mezi focusem a S-maxem co se tyka vyvodu. Intercooler jsem si nasel na pumaspeed a stoji cca 20 litru coz je az prilis. takze pokud bude mit vyvody podobne jsem dalsi v rade. 
S-Max 2,5T,
Performance Chip Stage 3, DeCat, FMIC, otevřené sání CodeRed + filtr Simota, downpipe Moongose Focus RS, Spojka RS, Millers Oil CFS, EBC brzdy, 20" MS Design
Performance Chip Stage 3, DeCat, FMIC, otevřené sání CodeRed + filtr Simota, downpipe Moongose Focus RS, Spojka RS, Millers Oil CFS, EBC brzdy, 20" MS Design
- moskito
- .

- Kontaktovat uživatele:
S tou cenou jsem to trochu přestřelil... Zapomněl jsem, že výroba držáků a propojovacích trubiček taky něco stojí. A ty masivní spony na hadice taky. Plus poštovný z Anglie.
Ale pořád se pohybujeme max kolem 7000 Kč za materiál.
S tou mřížkou se mi fakt nechce srát... a ještě to potom lakovat a šroubovat značku do nárazníku...
Ale pořád se pohybujeme max kolem 7000 Kč za materiál.
S tou mřížkou se mi fakt nechce srát... a ještě to potom lakovat a šroubovat značku do nárazníku...
Dreamscience ModX Cobra sportscat RS svíčky, spojka, ojl kůler a airbox Radtec intercooler Whiteline 24mm RARB + rear camber kit, Powerflex front, Bilstein B4 Quaife LSD TD ProRace 1.2 Millers oils CFS 5W40 NT
mojeauto.cz
mojeauto.cz