Focus ST - kvalitní upgrade brzdového systému.
- Bob Wolf
- Pokročilý
Re: Focus ST - kvalitní upgrade brzdového systému.
Jinak ještě k těm Rensportům - Rensport je české označení US desek Raybestos - jeden z nejlepších US producentů brzdových performance systémů. Dodávají brzdové desky např. pro auta startující v seriálech NASCAR nebo Indy Car.
Desky Raybestos doporučuje do svých big brake kitů např. AP Racing, upřednostňuje je m.j. i před DS2500.
Desky Raybestos doporučuje do svých big brake kitů např. AP Racing, upřednostňuje je m.j. i před DS2500.
Naposledy upravil(a) Bob Wolf dne 02.09.2012 17:33, celkem upraveno 1 x.
Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888
- moskito
- .
- Kontaktovat uživatele:
To je za celé auto?messenjah píše:Tak 7840,- za Ultimaxy v pytli, teď ještě levně vyhrábnout ty DS2500
Dreamscience ModX Cobra sportscat RS svíčky, spojka, ojl kůler a airbox Radtec intercooler Whiteline 24mm RARB + rear camber kit, Powerflex front, Bilstein B4 Quaife LSD TD ProRace 1.2 Millers oils CFS 5W40 NT
mojeauto.cz
mojeauto.cz
- messenjah
- Nováček
Moskito: za předek.
Focus ST 2006, K&N kit sání, Bluefin stage 1,galerie
- moskito
- .
- Kontaktovat uživatele:
Au! Zabolela mě pěněženka... A kolik stojí ty Zimmermany?
Dreamscience ModX Cobra sportscat RS svíčky, spojka, ojl kůler a airbox Radtec intercooler Whiteline 24mm RARB + rear camber kit, Powerflex front, Bilstein B4 Quaife LSD TD ProRace 1.2 Millers oils CFS 5W40 NT
mojeauto.cz
mojeauto.cz
- messenjah
- Nováček
Tak Ultimaxy a Feroda na svém místě, auto brzdí I když při vyjetí z dílny mě trochu vyděsilo, jak se pedál propadal a byl měkej. Po pár metrech a odrbání krycí vrstvy disků vše ok. Po chvilce drandění jsem na to v cca 100 km/h celkem dupnul, auto se zapíchlo, pedál nepovolil U mě spokojenost.
+ po neskutečný době je na místě i Airtec mezichladič jsem fakt rád, že si mi v něm za tu dobu na polici nic neusadilo a neurval jsem si motor po první projížďce
+ po neskutečný době je na místě i Airtec mezichladič jsem fakt rád, že si mi v něm za tu dobu na polici nic neusadilo a neurval jsem si motor po první projížďce
Focus ST 2006, K&N kit sání, Bluefin stage 1,galerie
- Martíček
- .
Hlavne, kdyz to poradne brzdi Ja si byl schanet desticky do BBK a pri zjisteni cene
Az budu menit kotouce vzadu sahnu po Ultimaxech nejspis taky
Lancer Evo VIII RS black 340awhp
FF ST Bluefin Stage 3 Mongoose 4,5" Intercooler Airtec Dreamscience Induction kit Bilstein B8 Eibach Springs RS Rear Spoiler TD 18" RS Clutch + LSD Quaife Ksport brake kit
FF ST Bluefin Stage 3 Mongoose 4,5" Intercooler Airtec Dreamscience Induction kit Bilstein B8 Eibach Springs RS Rear Spoiler TD 18" RS Clutch + LSD Quaife Ksport brake kit
- 6666667
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hmm to jsem čekal, že kotouče a desky na BBK budou hodně mastná záležitost.Martíček píše:Hlavne, kdyz to poradne brzdi Ja si byl schanet desticky do BBK a pri zjisteni cene
Byl Focus ST225-TimeAttack Brno 2:32
Byla Mazda RX-8-CrashAttack Brno 0:00
Je Fiesta ST180 new project
Byla Mazda RX-8-CrashAttack Brno 0:00
Je Fiesta ST180 new project
- Martíček
- .
Kotouce jsem radsi nezjistoval. Nicmene nastesti staci koupit jen "pracovni plochu" kotouce, protoze je prisroubovana ke stredu.
Lancer Evo VIII RS black 340awhp
-
- .
Muzu se zeptat co presne jsi teda kupoval? Vypada to, ze se mi podarilo znicit predni kotouce, takze premyslim co koupit (nechci kupovat BBK, jenom nejaky lepsi v seriove velikosti).messenjah píše:Tak Ultimaxy a Feroda na svém místě, auto brzdí I když při vyjetí z dílny mě trochu vyděsilo, jak se pedál propadal a byl měkej. Po pár metrech a odrbání krycí vrstvy disků vše ok. Po chvilce drandění jsem na to v cca 100 km/h celkem dupnul, auto se zapíchlo, pedál nepovolil U mě spokojenost.
2010 Focus ST 5d
- CaHY
- Zkušený
Co treba nejaky Taroxy?
Focus ST300 - Bluefin Stage 3 4,5" Mongoose exhaust full system and sport CAT WRC IC Pro Alloy Induction kit od Dreamscience RS Clutch K Sport 8 piston Cosworth engine RS 19" RS rear spoiler KW3
-
- Nováček
chtěl bych nějaké vrtané nebo drážkované kotouče a k tomu nějaké kvalitní desky na svoje ST 225
chtěl bych to jen jako náhradu originálů,doporučíte mi něco respektive má někdo nejaké zkušenosti?
chtěl bych to jen jako náhradu originálů,doporučíte mi něco respektive má někdo nejaké zkušenosti?
- Bob Wolf
- Pokročilý
sete2 píše:chtěl bych nějaké vrtané nebo drážkované kotouče a k tomu nějaké kvalitní desky na svoje ST 225
Vrtané kotouče = tuzing. Snížíš pevnost kotouče, kolem těch otvorů to pak rádo praská. Drážkované kotouče - dle mých zkušeností se nespleteš s žádným typem drážek - já teď používám J Hook design. Pochopitelně pokud zůstaneš na standardních brzdách, dříve nebo později dojdeš na jejich limity - a je jedno, jaké tam budeš mít brzdové desky. Osobně bych ti doporučil na denní ježdění desky Raybestos směs ST31. Brzdí i nezahřáté a mají pracovní teploty tak vysoké, že nemáš šanci je spálit nebo zničit.
Focus II. ST - r.v. 2006, úprava Wolf Racing (340 PS,545 Nm), Bilstein B16 Gewindefahrwerk PSS9, AP Racing (kotouče 362 mm, 6 pístků) - desky Raybestos směs ST31, samosvorný diferenciál Quaife, výfuk MILLTEK turbo back, Semi Slick TOYO R888
-
- Junior
Trochu osvěžím tohle téma.
Chystám se na výměnu předních brzd. Rád bych informace, pokud někdo má.
Destičky:
Ferodo DS2500 - kde a za kolik se dají koupit?
Godspeed a Rennsport jsem na CZ stránkách bohužel nenašel.
Kotouče:
Zimmerman - kde a za kolik se dají koupit?
Ultimaxy jsou na mně příliš drahý.
Jsem limitovanej nákupem v CZ, jelikož je auto na firmu a nechci účetní prudit fakturama ze zahraničí.
Limit na brzdy mám 10.000,-Kč, budu dělat víc věcí na podvozku.
A poslední věc co mně zajímá je, zda je dobrý vyměnit hadice za pancéřový + výměna brzdovky za např. Millers Oils.
Díky
Chystám se na výměnu předních brzd. Rád bych informace, pokud někdo má.
Destičky:
Ferodo DS2500 - kde a za kolik se dají koupit?
Godspeed a Rennsport jsem na CZ stránkách bohužel nenašel.
Kotouče:
Zimmerman - kde a za kolik se dají koupit?
Ultimaxy jsou na mně příliš drahý.
Jsem limitovanej nákupem v CZ, jelikož je auto na firmu a nechci účetní prudit fakturama ze zahraničí.
Limit na brzdy mám 10.000,-Kč, budu dělat víc věcí na podvozku.
A poslední věc co mně zajímá je, zda je dobrý vyměnit hadice za pancéřový + výměna brzdovky za např. Millers Oils.
Díky
- petulak
- Test driver
plán, dobrý.
peněz, málo.
peněz, málo.
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
- Junior
Tak jsem našel destičky DS2500 za 5.000,-Kč vč DPHpetulak píše:plán, dobrý.
peněz, málo.
Kotouče - našel jsem ho kolem 2.000,-Kč/ kus.
Pokud tu tedy byla řeč o Zimmermann 610.3709.52.
Tak to vypadá, že bych se vejít mohl