dnešní kecání na ul. Průmyslová

Odpovědět
mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

dnešní kecání na ul. Průmyslová

Příspěvek od mouse » 09.08.2012 14:18

tak ještě jednou kdo to přesně byl ? zapoměl jsem jméno
a už jsi se naučil při brždění mačkat spojku ?
jinak mě pobavil ten mamlas v saabu, asi byl nějak labilní :hah:
Obrázek
Ford Grand C-Max 1.6 TI-VCT 92kw rv.2012 GRANDÍK
Obrázek

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Re: dnešní kecání na ul. Průmyslová

Příspěvek od jakub.sampon » 11.08.2012 17:55

ČUS Maussi ,ty už jsi zapomněl moje jméno jo? :D :totlsmile: :D
ALe byla to tedy pěkná náhoda,jelikož jsem jel ze směru od hostivaře,a ted jsem před sebou v dálce uviděl vytuněnej stříbrnej focus tak si říkám,podívám se zblízka,a jak jsem se přibližoval vidím tvé podložky a troubím :D a pak jsme jen kecali :D parádička ,ani jsem nevnímal jestli jjede někdo za mnou nebo ne :D Jinak s tou spojkou ,teda maousi nikde by mě nenapadlo že se plížíme ani ne 20km/hod měl jsem tam dvojku a najednou jsme jeli asi cca 10km/hod a chcíplo to :D :totlsmile: příště pojedu na nautrál :D Jinak ten mamlas v tom sábu nám to nandal :totlsmile: :D evidentně si to myslel,ale s tou plechovkou může jet tak maximálně do výkupu železa. Opravdickej závodník,se dívím že se mu to nerozpadlo :D Maussi musím ti opravdu pochválit tu tvoji sirénku z tramvaje ,ty to máš přímo napojení na klakson?A nebo máš zvlášt nějaký čudlík kterej mačkáš ?Ale fakt sem se málem podělal smíchy z toho :D je to fakt parádní :) Dělal sis to sám?
Jinak super pokec,jsme blokovali oba dva pruhy při kecání já z toho nemůžu :D :totlsmile: sranda musí bejt :))Evidentně ten mamlas nevydržel že jedeme vedle sebe dvě super káry a musel se předvéct :D aby nám to ukázal jak se správně jezdí :totlsmile: Nejlepší je předjíždět když je na samaforu před tebou červená :D :totlsmile:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 11.08.2012 18:07

jj s tím saabem může jet do šrotu :totlsmile: jinak ten zvonec je předělanej z 24V na 12V a mám to zapojený na extra spínač, zvonec mám od jednoho zdejšího člena ( jmenovat ho nebudu ) a i mi ho předělal na těch 12V a zapojování + přidělání jsem prováděl sám i s natažením kabelu od motoru, až na druhej konec auta
Obrázek
Obrázek

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 21.09.2012 17:03

jakub.sampon: koukám, že máme na sebe štěstí a taky, že jsi se už nějak naučil jezdit, když ti dneska nechcíplo na té jižní spojce, a příště za tím volantem nechrápej a když tě předjíždím tak jsem na tebe zvonil a ty skoro chrápeš a opěrák od sedadla skoro položenej :totlsmile: :hah:
Obrázek
Obrázek

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 22.09.2012 17:03

Moussi no to mi povídej :))) To máme oba na sebe štěstí ve jménu Ford Focus :)))
:totlsmile: :totlsmile: :totlsmile: Já sem si toho vůbec nevšim že mě předjíždíš ....
Jen si pamatuju že jsem jel v prostředním pruhu a najednou kde se vzal tu se vzal,mouss zahlídl sem tvýho focuse tak sem začal troubit :)) a ani jsem si nemyslel že seš to ty,až po tom co jsem tě předjel :ú) že si jel z práce domu? :)) :totlsmile: :totlsmile: Jo jo opěrka je pěkně položená :D jednou v roce jsem si včera řekl že pojedu podle předpisů(Prostě nudná jízda :( a asi sem si trochu zdřímnul :oops: ),a taky to tak vypadalo ,i jsem si dokonce vystál poctivě celou kolonu narozdíl od někoho,kdo jí pěkně profrčel :ble2: :)
Vsad se že se ještě někde potkáme ... :hah: jo a kam si spěchal? :))) :mrgreen:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 22.09.2012 17:43

mno tak já jsem akorát zajel do pravého pruhu a ten byl skoro prázdnej a pak jsem se normálně zařadil do prostředního a tradá domu a kam jsem spěchal ham ham papů, koupel a hajat, protože jsem ráno vstával ve 2:00 hod. káva, záchůdek :cooler: :perfect: a pak rachota a tu jsem mněl dlouhou 11 1/2 hoďky :dih: :wallbash:
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Čechy-Morava“