Kouknu a vidím

Misto Blue bych vzal nejakou Silver aspon to je/bylo dle Varta katalogu doporuceno.Uz je to dlouho co ja baterku kupoval ale myslim ze tam byla poznamka neco o 14,7V co dava Ford pres altik do baterky a u Blue to razantne snizuje zivotnost baterky a Silver rada tim netrpi.Proto je o nejaky ten peniz drazsi.J-K píše:Tak moje origo baterka asi po 10 letech odchází do kopru. Minulý týden jsem jí totálně vytřískal, když jsem nechal klíčky v poloze pro nastartování. A od té doby už je to s ní špatné.
Teď v rychlosti vybírám a asi půjdu do Varta Blue Dynamic 12V 44Ah 440A. Něco jsem tu četl a taky z vlastních zkušeností to vypadá, že by měla být okej..
Tu Black né, jsme se shodli, že do fordu není vhodná, protože může mít vyšší nabíjecí napětí.matys píše:RBr.......luleho..............pro Vás by byly vhodné hodnoty VARTY
- SILVER dynamic 74Ah/750
- BLUE dynamic 72Ah/680A
-BLACK dynamic 70Ah/640A
.............stačí bohatě - dobrá volbaFiltly píše:Myslite, ze do Ford Focus 1,8 16V bude stačit tahle baterka Varta Silver dynamic 12V 61AH se startovacim proudem 600??? nebo mam vzit radši silnější??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host