S kým jsem se to odpoledne kolem seste (myslim) potkal kousek pred Prahou na dalnici z Boleslavi v kolone kvuli bouračce? Tmavě šedý FF1 (TDCi nebo ST170 nevsimnul jsem si v ty rychlosti , ST kola, klubove podlozky
My v bílém ST.
╘════ ST225 ════╛ ╘══ (galerie, custom CAIS, Millers Oils Racing CFS 5W40 NT, POWERFLEX Front Lower Wishbone Rear Bush) ══╛
zrovna sme sa s priatelkou vracali z Lhoty od jazera Priatelka si vsimla ze si na chvilku zastavil vedla mna, ale to ja som čumel dopredu, co sa to tam stalo a nez som sa stihol pozriet vpravo, tak si sa rozjel
heheh nojo taky jsem pak radsi zacal koukat dopredu a propalil to pravym skoro az k ty rozsekany Tigre vsichni jak ovce stojej v levym misto aby pouzivali zip pak tam nema byt takova kolona
╘════ ST225 ════╛ ╘══ (galerie, custom CAIS, Millers Oils Racing CFS 5W40 NT, POWERFLEX Front Lower Wishbone Rear Bush) ══╛
to jo no bohuzial clovek moc nevidel ktory pruh bol blokly, takze mi to bolo tak nejak jedno.. a po celom dni na slnku som si otvoril okienko, dal cigaro a bolo mi vseko jedno