1. a co ti brani si je poridit bez nich te moc klubaku nepoznaKaret píše:Taky bych je nasadil ale za 1.je nemám a za 2. nemám Fofíka tak vyladěnýho, aby nějak zaujal. Ale pokusím se na tom pracovat.
Zatím opravuju.
2. nekolik nalepek to spravi

1. a co ti brani si je poridit bez nich te moc klubaku nepoznaKaret píše:Taky bych je nasadil ale za 1.je nemám a za 2. nemám Fofíka tak vyladěnýho, aby nějak zaujal. Ale pokusím se na tom pracovat.
Zatím opravuju.
Myslíš něco takovýho?Ac1D píše: 2. nekolik nalepek to spravi
Tak musím bejt teď ostražitej,abych Tě poznal..Karet píše:Ahoj kucííí, tak už mám doma klubový podložky, vřelé díky tymovi. Jak najdu chvilku, tak je namontuju a můžeme se poznávat
.
Me se nedavno stalo ze me v servisu kamarad vynadal jakto ze jezdim ke konkurenci protoze mam original Fordacky podlozky a kde jsou ty "pekny" co me tam davaliKaret píše:...Trochu mě mrzí, že dost Fofíků má klubový značky ale zdá se, že se tady na fóru neobjevujou.Dost možná, že to koupili s podložkama ale fórum je nezajímá
.
Jo, to máš pravdu, někde na Březinkách je tmavě modrej kombík a chlapík co ho řídí vůbec netuší, že nějaký fórum je, takže to tak taky asi koupilKaret píše:Doufám, že se poznáme.Trochu mě mrzí, že dost Fofíků má klubový značky ale zdá se, že se tady na fóru neobjevujou.
Dost možná, že to koupili s podložkama ale fórum je nezajímá
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host