inspirace - tuning MONDEO
- kikyd
- Zkušený
- kikyd
- Zkušený
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: inspirace - tuning MONDEO
Ten modras Mk3 je krásná barva, kola teda nic moc, ale ty gumy to jsou salámy, jak junior napůl 

Naposledy upravil(a) Dr.Romca dne 15.05.2012 17:50, celkem upraveno 1 x.
- ivcus
- Test driver

Ford Mondeo 2,2 TDCi, 2006 GHIA X, DeCat, Airtec IC, bluefin STAGE II, Eibach ProKit 30/30, ATE PowerDisc
GALERIE
- Yeshterr
- Test driver
Tak si nějak neumím pomoct, ale poslední dobou co vidím kombajna s přefušovaným STčkovám předkem, se mi chce
. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tyhle cingrlátka u mě TĚŽCE převálcovala ta MKII 

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
-
- Test driver
ano je to přesně tak...mk2 je více než výborná
a ten první má ty kola snad už moc...to jsou saláma jak pi*a....

a ten první má ty kola snad už moc...to jsou saláma jak pi*a....
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych se zastal zahraničních tunerů Ještěrko, STčko tam je jen jedno zepředu, jinak to jsou samý zeteky
Ale mk2 je pěkná, to vám nechám
Musim taky někdy zabrousit na tunerský fóra, je tu málo pěknejch Mk4... 

- Yeshterr
- Test driver
No, tak aspoň vidíš, že těm detailům moc nerozumím
Ale od toho se odvíjí můj nezaujatej názor
Pro mě je to prostě bastl, kterej koloval časopisama před cca osmi lety, kdy tento styl znamenal něco novýho...dnes tohle v mých očích nefrčí. Ale já jsem mrcha strouchnivělá, mě se líbí klasika viz. ZonixX apod. Decent jako měl Franťajs MKIII, nebo jako má Veny...
Pro mě jsou numero úno muscle káry ze 70´a to se nezmění. Kdysi jsem měl kupovat moje vysněný Camaro 79´, z koupě tenkrát sešlo ne mojí vinou a dodnes toho lituju. Dnešnímu tunění, co se po pár letech vrací jsem prostě nepřišel na chuť. Vyjímku tvoří, ač nevím proč, kára Davemoma. Kéž by s ní už nechtěl dělat nic závratnýho, pak by pro mě zůstala jako nejhezčí kára tohoto fóra a mezi krátkými MKIIIkami asi nejlépe upravená ze všech, co jsem kdy viděl.

Ale od toho se odvíjí můj nezaujatej názor

Pro mě jsou numero úno muscle káry ze 70´a to se nezmění. Kdysi jsem měl kupovat moje vysněný Camaro 79´, z koupě tenkrát sešlo ne mojí vinou a dodnes toho lituju. Dnešnímu tunění, co se po pár letech vrací jsem prostě nepřišel na chuť. Vyjímku tvoří, ač nevím proč, kára Davemoma. Kéž by s ní už nechtěl dělat nic závratnýho, pak by pro mě zůstala jako nejhezčí kára tohoto fóra a mezi krátkými MKIIIkami asi nejlépe upravená ze všech, co jsem kdy viděl.

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
yeshi dík moc za poklonu, neboj co se týče vzhledu, už nic nebude
ten je hotovej a já sem spokojenej jak to je
, nevim já si myslim že moje auto se ti líbí třeba proto že na něm neni nic takovýho toho hrozně blejskavýho a tak jako na těch kárách na týhle stránce (já třeba nesnášim takový ty americký přezdobený chromový kola) a to moje je prostě takový, nevim jak to říct strohý, prostý zbytečností
každopádně zdílim tvojí slabost pro muscle káry, já bych zase třeba nejvíc charger 69´ , to je prostě nejvíc "buranská" kára
a musí to bejt hroznej hukot 

každopádně zdílim tvojí slabost pro muscle káry, já bych zase třeba nejvíc charger 69´ , to je prostě nejvíc "buranská" kára

Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL

- Yeshterr
- Test driver
Mě se prostě líbí technicky jednoduchý, ba přímo strohý káry, neřku-li skelety či torza
Faktem pro mě zůstává, že v jednoduchosti je krása. Dodge Charger je úžasná kára, která se dost ve svý době dostala do podvědomí díky filmu Rychle a zběsile . Ne nadarmo si jí vybrali do hlavní role, páč je to fakt nářez. Prostě svalnatej oumerickej buran, kterej kalí benál trychtýřem

Faktem pro mě zůstává, že v jednoduchosti je krása. Dodge Charger je úžasná kára, která se dost ve svý době dostala do podvědomí díky filmu Rychle a zběsile . Ne nadarmo si jí vybrali do hlavní role, páč je to fakt nářez. Prostě svalnatej oumerickej buran, kterej kalí benál trychtýřem

- davemomo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, já osobně jí s FF ani moc spojenou nemám, ale prostě to auto je prostě pro mě jedno z nejdrsnějších aut ze všech, co na tom že to neumí zatáčet, to mu na drsnosti přidává 

Ford Mondeo MK3 Titanium X (ST paket) 2,2 TDCI GALERKA
koupím jednu zadní a 2přední krytky ST prahu před FL

-
- Pokročilý
Jojo když ne Mustang tak jasně Charger,já ho mám nejvíc splatej z filmu Bullitův Případ jak se Steve McQueen honí s jeho GT 350 a černým chargrem..to je legendární a nej honička naostro 

- Přílohy
-
- isCA8726I3.jpg (2.44 KiB) Zobrazeno 877 x
Ford Mondeo-Prodáno
Ford Focus
Ford Focus
- kikyd
- Zkušený
- Yeshterr
- Test driver

Přesně tak, jak se nenaučíš zatáčet prdelí a plynem, jseš druhej, volant tam je aby sis měl o co opřít cigárodavemomo píše:přesně tak, já osobně jí s FF ani moc spojenou nemám, ale prostě to auto je prostě pro mě jedno z nejdrsnějších aut ze všech, co na tom že to neumí zatáčet, to mu na drsnosti přidává

- Yeshterr
- Test driver
Kikyde, teda tady to nabírá grády