to je jak z filmustaroch píše:Když jsem jezdil na motorce, tak jsem platil každou chvíli - rychlá jízda v zákazu vjězdu atd. V autě jsem platil jednou u Primy, když tam ještě byla jednosměrka, v zimě, když nebyly vidět ty šipky na cestě, jsem se rozjel špatným směrem a zrovna jsem se divil, že jsou dopravní značky zády ke mně, když se zjevil policajt a zděšeně na mně volal, že jsem mohl někoho zabít! Tak to spláchly dvě stovky.
V mém okolí drží rekord jeden nejmenovaný motorkář, který již nebyl držitelem řidičského a ni technického oprávnění, neb mu bylo vše odebráno, a vždy tvrdil, že nemá peníze. Jednou jel do restaurace Bazén, kde je slepá ulice. Přes celé město jej honili policajti a jelikož jezdil jako prase, vůbec o tom nevěděl. A oni jej nemohli dohnat. No a na parkovišti se nestačil divit, když za ním přijeli dvě policejní auta. A zrovna náhodou si vytahoval peníze a rozsypaly se mu asi tři výplaty. Ti policajti se na to vrhli a prý - ááá tak to máme za ty minulé nezaplacené. Tak platil asi 2500 a to za komunistů.