Jediný co mě napadá je, že časem bude repas v nabídce a čekají až budou mít zásoby starých...to je ale zase v rozporu s tím, že se tento díl montuje od roku 2005

musi se nahratlucky.jack píše: Nevím, jestli je nový EGR potřeba naučit, pak by práce s diagnostikou musela být.
Ano, takhle by to bylo, kdyby si mr.michal koupil egr přes pult. Pak by měl cenu dílu + kauci. Až by jim vadný díl donesl zpět, dostal by hodnotu kauce nazpět. Ale když to dělají u nich na dílně a díl jim tam zůstane nemůžou mu oněch 1620,- napočítat.spanel píše:dal jsem prodejci ND kauci a tu jsem pak dostal zpět, když jsem vrátil staré servo
Plně s tebou souhlasím: Vòng tròn này có bốn cạnh!mr.michal píše:Lucky.jack: Làm thế nào để bạn biết rằng tôi không quá nghiêng mắt đồng bào ???
aháá. Už som to pochopil aj ja pribrzdenýlucky.jack píše:Ano, takhle by to bylo, kdyby si mr.michal koupil egr přes pult. Pak by měl cenu dílu + kauci. Až by jim vadný díl donesl zpět, dostal by hodnotu kauce nazpět. Ale když to dělají u nich na dílně a díl jim tam zůstane nemůžou mu oněch 1620,- napočítat.spanel píše:dal jsem prodejci ND kauci a tu jsem pak dostal zpět, když jsem vrátil staré servo
Takže: 9071 - 20%(sleva na auto starší5ti let) = 7257,-. Žádná čuňárna to není, je to standardní postup a nikdo tě nechce natáhnout. Holt je někdy složitý to vysvětlit a někdy je složitý to pochopit...Měli jsme tady šikmookého spoluobčana a ten na tom byl úplně stejně jako mr.michal. Akorát, že tam byl ještě navíc problém v jazykový bariéře
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host