Příspěvek
od voreza » 12.03.2012 18:03
Mám jeden dotaz. S válcem se ti nic nestalo? Mě, když sem auto koupil, tak sem byl v servisu na diagnostice a nechával kalibrovat vstřikovač č.2. Po kalibraci už mám najeto 8tisíc a stále dřží. Vstřiky sem si pořídil od týpka, který je nechával repasovat v Zábřehu a dorazili mi EJDR01001D. Hned sem dostal vítr a volal jim tam jestli jsou zaměnitelné s EJDR00101Z a tam mi řekli že ano. Takže vstřiky mám. Zejtra jedu do servisu na měření tlaků, páč mi začalo něco na motoru klepat. Slyšet nebo znatelný je to na volnoběch (cca 900-1200 otáček) při vyšších to neklepe. Mám strach, že to bude něco v motoru a nedej bože že by mi potkalo něco jako tebe. To by mi předchozí majitel dosti na*ral. Ranní starty jsou v pohodě. Nastartuju a vyvalí se drobet kouře, pak to chvíli běží na volnoběch bez kouře a pak začne dýmit docela dost (dým je bílej). Olej, voda a všechny kapaliny neunikají. Teda oleje drobet jo, ale ne tak drasticky, od výměny mám najeto 10tis a ubylo dejme tomu tak litr.Ještě k tomu dýmu, tak ten zmizí po ujetí cca pár kilometrů.
Mondeo 2.0 TDCI 96kw r.v. 2002