frantik.17 a podobní: Pokud má někdo auto, bude mít pravděpodobně i účet v bance. Bez dobírky (a s tím spojenými náklady při případném nevyzvednutí) se to v pohodě obejde.
Respektuju práci
Damona s
Fofinkou - pokud na to ale nemají čas nebo to dělat už nechtějí, měli to dávno předat někomu jinému - a pak by tu nebylo milion dotazů jak to s tím vypadá a podobně.
Jinak si ještě rýpnu do té poznámky o volném času a že to dělají dobrovolně atd.. Ano, dělají. Kdyby to bylo na jiném fóru, tak ani nemrknu a opravdu tyhle dobrovolníky respektuju. Mám s tím svou zkušenost, dost věcí jsem dělal pro lidi zadarmo a měl jsem z toho jen tu radost (úpravy firmware, patche a překlady pro Sony Ericssony + klubová trička na se-tuning.cz, ROMky a úpravy pro HTC Diamond 1/2 na ce4you.cz...). Pokud si ale fórum bere (ikdyž dobrovolné) poplatky za členství a za inzerci, tak by mi tím víc přišlo jako slušnost se o ty lidi trošku starat. Anebo - jak už bylo napsáno několikrát - to prostě někomu, kdo by se staral, předat. Čekat na nějaký podložky několik měsíců mi přijde jako pakárna a lidi si oprávněně stěžují. A přitom by rádi dělali fóru reklamu.
tym a foki: Držím vám palce - snad ta domluva vyjde. Já už teda své podložky mám (shodou okolností byly na vrakáči v Popovicích - takže jsem nemusel čekat), ale budu rád, když se rozšíří a já spoluklubáky na cestách poznám