Klubové PODLOŽKY SKLADEM - Ford Focus - str. 1

Podložky pod RZ, klubová samolepka, trička, hrníčky...s motivem http://www.ford-focus.cz
Moderátor:foki
Odpovědět
milan26
Junior
Junior

Re: Klubové SAMOLEPKY A PODLOŽKY

Příspěvek od milan26 » 09.02.2012 14:04

Jáá je mít nemusim jo, ale tak když už jsem zaplatil 600Kč na 2 roky a chodim sem, tak bych to klidně na auto dal, ale toto jednání se mi nějak nezdá :nnou:

A ještě možná, těm kdo zaplatil na 2 roky, by mohli chodit zdarma jako dárek ( JE TO I REKLAMA ) :!: ... Ale to jen tak naokraj, chápu že v dnešní době nikdo nic zadarmo nedostane :D :bebng: Nechci tím rozpoutat zase nějakou hádku, až se tady ozvou TY nejmenovaní :ble2:

Miguelicek
Test driver
Test driver

Příspěvek od Miguelicek » 09.02.2012 15:19

Zachovejte paniku :Dancer:

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 26.02.2012 21:47

Hej uz tu paniku drzime nejak dlouho jako fakt bych chtel vedet co a jak bude.Protoze jednak Fofinka ani necte sz co jsem ji napsal a ani se tu neukazuje tak jak to vyresit?Podlozky bych fakt rad chtel mit na aute ale s timhle pristupem to nepujde :(
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173+PS
Ford Focus combi ST170 r.v. 02 173PS
Ford Focus BAU!!!ST170 r.v. 02 173PS

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 26.02.2012 22:33

Zcela upřímně, nemám ve zvyku se někoho dlouho o něco doprošovat, moderátorů je tady dost a snad za tu dobu, co forum existuje, mohli mít dávno vyřešený takové "drobnosti" jako je zasílání klubových podložek. Jestliže to visí na jednom člověku, který sem zřejmě nechodí z nejrůznějších důvodů, můžou být rodinné, zdravotní atd., tak by si to měl vzít na starost někdo jiný.
Takhle si připadám jako plebs, co čeká milostivě před padací branou, jestli ho milostivě někdo vpustí a on bude vpuštěn na nádvoří.
Sorry, ale musel jsem si ulevit. :nazdravi:
P.S.: Současné podložky z nejmenované STK poslouží taky dobře. :dih:

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 26.02.2012 22:36

Asi tak nejak sepsal jsi to fakt dobre - ty duvody muzou byt fakt ruzne a neni mi po tom nic ale proste pokud ten clovek je " neaktivni " tak at si to vezme nekdo niny na starost.

Ford Focus combi 1,8 TDi Endura, r.v. 01, 90PS - aneb limitovaná série TDDi LPG by kozlow
Zahryho Focusek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 26.02.2012 22:47

tym píše:tak by si to měl vzít na starost někdo jiný.
:

zase jeden chytrej

nechces to teda delat ty ? uz se to tu par stranek zpet resilo bylo to remcani a kdyz se vyzvaly lidi aby to nekdo prevzal tak najednou o to nikdo nema zajem .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 26.02.2012 22:52

Nejsem "zase jeden chytrej", i když jsem po pravdě čekal, kdo po mně vyjede, ale nečekal jsem, že to budeš zrovna ty. :nnou:
Nevím, kolik žádostí o podložky denně máte, ale asi to nebude nijak závratné číslo, aby se to nedalo logisticky zvládnout.
Klidně mi napiš SZ, co by to obnášelo a já to zvážím.
Vzhledem k tomu, že mě živí eshop a denně mám 3-6 objednávek, mám se zasíláním praxi a nevidím v tom žádnej problém. Pokud vy máte soudě podle tohoto fora tak možná 3-6 objednávek na podložky za měsíc, opravdu nevidím důvod, proč se to nedá zvládnout.
P.S.: Místo vyjíždění na mě bys mohl jako moderátor lidem napsat, jak to s podložkama je, a nebo napsat, že prostě nebudou. Pak by lidi neremcali, je to o komunikaci. Lidi ty podložky přece nechtějí zadarmo, ale normálně si je chtějí zaplatit.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 26.02.2012 22:55

co to obnasi ? dostanes krabici podlozek a cekas kdo si je objedna , po objednavce se zabali a poslou bud na dobirku nebo bez pokud jsou zaplacene predem . nic sloziteho , jde o to jak se ti chce behat na postu s kazdým balickem .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 26.02.2012 22:58

tym píše:P.S.: Místo vyjíždění na mě bys mohl jako moderátor lidem napsat, jak to s podložkama je, a nebo napsat, že prostě nebudou. Pak by lidi neremcali, je to o komunikaci. Lidi ty podložky přece nechtějí zadarmo, ale normálně si je chtějí zaplatit.
ja jsem nevyjel , jen jsem upozornil na vec ktera se tu uz resila . ten kdo je rozesila ma celou krabici , takze podlozky jsou , bohuzel ja predam celou krabici a distribuci ma na starost nekdo jiny .

PS: damonovi jsem to uz taky psal aby se nejak vyjadril protoze to ma na starost jeho zena , mely se stehovat tak nevim jestli toto je duvod zpozdeni .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 26.02.2012 23:03

Pokud je to takhle jednoduchý, nemám s tím problém. Jak jsem napsal, jsem na poště v podstatě denně, protože posílám svý balíky, takže to zvažte a klidně to na mě přehoďte, nemám s tím problém. Po Plzni to můžu předávat lidem osobně a ušetří za poštovné, jinak klasicky zbytek republiky můžu zasílat.
P.S.: Jestli to dělá Damonovo žena, nebo to máte nějak interně v rámci moderátorů jako "rodinný" podnik a lidem zvenčí nevěříte (zpronevěření peněz atd) fajn, v poho. Mojí nabídku ale máš. :)
Naposledy upravil(a) tym dne 26.02.2012 23:07, celkem upraveno 1 x.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 26.02.2012 23:05

tym píše:Pokud je to takhle jednoduchý, nemám s tím problém. Jak jsem napsal, jsem na poště v podstatě denně, protože posílám svý balíky, takže to zvažte a klidně to na mě přehoďte, nemám s tím problém. Po Plzni to můžu předávat lidem osobně a ušetří za poštovné, jinak klasicky zbytek republiky můžu zasílat.

to je slovo do pranice , zitra se ti ozvu az se mi ozve damon.
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

ZAHRY
.
.

Příspěvek od ZAHRY » 26.02.2012 23:06

Paarada to zni dost dobre :wink: :palec_nahoru: to vypada ze se jich snad letos dockam :D

Zahryho Focusek

frantik.17
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frantik.17 » 26.02.2012 23:36

tym píše:Pokud je to takhle jednoduchý, nemám s tím problém. Jak jsem napsal, jsem na poště v podstatě denně, protože posílám svý balíky, takže to zvažte a klidně to na mě přehoďte, nemám s tím problém. Po Plzni to můžu předávat lidem osobně a ušetří za poštovné, jinak klasicky zbytek republiky můžu zasílat.
P.S.: Jestli to dělá Damonovo žena, nebo to máte nějak interně v rámci moderátorů jako "rodinný" podnik a lidem zvenčí nevěříte (zpronevěření peněz atd) fajn, v poho. Mojí nabídku ale máš. :)
Ono dělat věci ve svém volnu, investovat, a pak chodit na poštu pro nevyzvednutý balík, na kterém se prostě i to nevyzvednutí platí, to do nekonečna prostě nejde. A né každý má práci jako ty, Damon s Fofinkou to dělají jak mohou, to že sem moc už nechodí, to je věc druhá, ale dokáže mě vytočit s prominutím každý takový chytrolín, co je jak malé děcko, a chce to prostě druhý den, nebo nejlépe hned. :dih:
Pokud to tak moc chceš, v některých vláknech je v křivkách logo fóra se stejným fontem jako písmo na podložce, zaskočte do reklamky a nechte si udělat nálepku a přelepte si reklamu na bazar :palec_nahoru:
ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S

Infinter
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Infinter » 27.02.2012 07:59

Já tu nechci flamovat, ale vem si, že někteří si objednali před vánocema, a do dneška netuší, co a jak. Kdyby věděli že jim to příjde za měsíc, tak jsou zticha a neremcají. Takhle nikdo neví nic a proto je kolem toho tolik slov. Taky jak známe ČP, někdy se ti ani neobtežují hodit oznámení do schránky, takže máš balík na poště a netušíš to.. Kdybys věděl že se zboží odesílá zkraje měsíce, tak si to můžeš pohlídat :wink:

Jinak co se týká placení, nastavil bych platbu předem..není to taková závratná suma.
FORD Focus kombi 1.6 74KW 2002 --> Fofík by INFINTER
Obrázek Obrázek Obrázek
Dodržuji stejný počet zanoření a vynoření!

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 27.02.2012 08:35

frantik.17 píše:[
Ono dělat věci ve svém volnu, investovat, a pak chodit na poštu pro nevyzvednutý balík, na kterém se prostě i to nevyzvednutí platí, to do nekonečna prostě nejde. A né každý má práci jako ty, Damon s Fofinkou to dělají jak mohou, to že sem moc už nechodí, to je věc druhá, ale dokáže mě vytočit s prominutím každý takový chytrolín, co je jak malé děcko, a chce to prostě druhý den, nebo nejlépe hned. :dih:
Tím spíš je škoda nechat si ležet peníze v investovaných podložkách jen tím, že je nebudu posílat, nemyslíš?
Vyřešit se to dá elegantně - platba předem, ubyde náklad na dobírku pro zájemce a ubyde nevyzvednutých balíků. P.S.: A už druhej útok na mojí osobu, že jsem si dovolil se ozvat, ok, jen do mě, jsem splachovací.
Nevidím tu jedinýho chytrolína, co by chtěl něco hned druhej den, či nejlépe ihned, zato vidím jednoho chytrolína, co se umí hned bezmyšlemkovitě trefit do někoho, co si dovolil se tu ozvat. :nnou:

Odpovědět

Zpět na „Club - shop“