A ještě možná, těm kdo zaplatil na 2 roky, by mohli chodit zdarma jako dárek ( JE TO I REKLAMA )

tym píše:tak by si to měl vzít na starost někdo jiný.
:
ja jsem nevyjel , jen jsem upozornil na vec ktera se tu uz resila . ten kdo je rozesila ma celou krabici , takze podlozky jsou , bohuzel ja predam celou krabici a distribuci ma na starost nekdo jiny .tym píše:P.S.: Místo vyjíždění na mě bys mohl jako moderátor lidem napsat, jak to s podložkama je, a nebo napsat, že prostě nebudou. Pak by lidi neremcali, je to o komunikaci. Lidi ty podložky přece nechtějí zadarmo, ale normálně si je chtějí zaplatit.
tym píše:Pokud je to takhle jednoduchý, nemám s tím problém. Jak jsem napsal, jsem na poště v podstatě denně, protože posílám svý balíky, takže to zvažte a klidně to na mě přehoďte, nemám s tím problém. Po Plzni to můžu předávat lidem osobně a ušetří za poštovné, jinak klasicky zbytek republiky můžu zasílat.
Ono dělat věci ve svém volnu, investovat, a pak chodit na poštu pro nevyzvednutý balík, na kterém se prostě i to nevyzvednutí platí, to do nekonečna prostě nejde. A né každý má práci jako ty, Damon s Fofinkou to dělají jak mohou, to že sem moc už nechodí, to je věc druhá, ale dokáže mě vytočit s prominutím každý takový chytrolín, co je jak malé děcko, a chce to prostě druhý den, nebo nejlépe hned.tym píše:Pokud je to takhle jednoduchý, nemám s tím problém. Jak jsem napsal, jsem na poště v podstatě denně, protože posílám svý balíky, takže to zvažte a klidně to na mě přehoďte, nemám s tím problém. Po Plzni to můžu předávat lidem osobně a ušetří za poštovné, jinak klasicky zbytek republiky můžu zasílat.
P.S.: Jestli to dělá Damonovo žena, nebo to máte nějak interně v rámci moderátorů jako "rodinný" podnik a lidem zvenčí nevěříte (zpronevěření peněz atd) fajn, v poho. Mojí nabídku ale máš.
Tím spíš je škoda nechat si ležet peníze v investovaných podložkách jen tím, že je nebudu posílat, nemyslíš?frantik.17 píše:[
Ono dělat věci ve svém volnu, investovat, a pak chodit na poštu pro nevyzvednutý balík, na kterém se prostě i to nevyzvednutí platí, to do nekonečna prostě nejde. A né každý má práci jako ty, Damon s Fofinkou to dělají jak mohou, to že sem moc už nechodí, to je věc druhá, ale dokáže mě vytočit s prominutím každý takový chytrolín, co je jak malé děcko, a chce to prostě druhý den, nebo nejlépe hned.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host