Auto Kučera
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ten Trend-X som uz pozeral
Ale je to ta 90k verzia, nema napr. hlavove airbagy, + metaliza, sa to navysi, ale je to urcite zaujimava ponuka, budem ju zvazovat tiez, nove je predsa len nove... Len nechapem preco uz vsetky verzie nemozu lakovat klucky, listy a spataky, hrozne to vyzera ked nie su vo farbe 
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hlavove airbagy to ma, ale vzal bych i třeba nějakou předváděčku, za tyhle prachy je blbost to tahat ze zahraničí a ještě někomu platit dopravu a proviziTripleJay píše:Ten Trend-X som uz pozeralAle je to ta 90k verzia, nema napr. hlavove airbagy, + metaliza, sa to navysi, ale je to urcite zaujimava ponuka, budem ju zvazovat tiez, nove je predsa len nove... Len nechapem preco uz vsetky verzie nemozu lakovat klucky, listy a spataky, hrozne to vyzera ked nie su vo farbe
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musím se jich zastat...
Sice se mi chování a vystupování majitele vůbec nelíbilo, ale jinak v pohodě
Auto jsem od něj koupil před rokem a abych napsal pravdu, tak jsem měl dost nahnáno, i když můj doprovodný servis tvrdil, že je to auto v pohodě.
Najel jsem s ním zatim cca 20 000km a největší problém jsou kolísající otáčky, jinak samý blbosti(prasklá pružinka řadící páky, povolený "trn" pátých dveří).Teď se při 120 začne klepat, ale to vidím spíš na kola.
Jinak maximální spokojenost, v podstatě jen kupuji benzín a jezdim
I když, podle toho, co tady píšete to vypadá, jako kdybych měl štěstí a tomu se mi u mě nechce moc věřit
Sice se mi chování a vystupování majitele vůbec nelíbilo, ale jinak v pohodě
Auto jsem od něj koupil před rokem a abych napsal pravdu, tak jsem měl dost nahnáno, i když můj doprovodný servis tvrdil, že je to auto v pohodě.
Najel jsem s ním zatim cca 20 000km a největší problém jsou kolísající otáčky, jinak samý blbosti(prasklá pružinka řadící páky, povolený "trn" pátých dveří).Teď se při 120 začne klepat, ale to vidím spíš na kola.
Jinak maximální spokojenost, v podstatě jen kupuji benzín a jezdim
I když, podle toho, co tady píšete to vypadá, jako kdybych měl štěstí a tomu se mi u mě nechce moc věřit
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver

Urcite nedelas chybu, 66kW je dost, plyn na podlaze tomu urcite hodne pomuzeTripleJay píše:Nooo, takze to na 90% vyzera tak ze sa bude brat novota FoFo 1.6 TDCi ale len 66 kWNove je predsa len nove, aj ked sa bojim ze to bude dost sunka...
Ale je to v podstate do mesta, pre maati, takze bude stacit, akurat je po mojej radosti...
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Hehe, potesil si ma, AhmedAhmed píše: Urcite nedelas chybu, 66kW je dost, plyn na podlaze tomu urcite hodne pomuze![]()
-
zirafak
- Test driver

90 konikov sice nieje vela,ale krutiak ten diesel ma,takze to bude celkom slusne/treba ho iba spravne zabehnut/A ak by sa ti to zdalo slabe,tak si ho das Kois-ovi do Banoviec cipnut/samo,ze so zarukou/TripleJay píše:Nooo, takze to na 90% vyzera tak ze sa bude brat novota FoFo 1.6 TDCi ale len 66 kWNove je predsa len nove, aj ked sa bojim ze to bude dost sunka...
Ale je to v podstate do mesta, pre maati, takze bude stacit, akurat je po mojej radosti...
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jjj, na Koisa len samu dobrotu pocuvam, keby som to nemal odveci skocili by sme ho kupit aj tamzirafak píše: 90 konikov sice nieje vela,ale krutiak ten diesel ma,takze to bude celkom slusne/treba ho iba spravne zabehnut/A ak by sa ti to zdalo slabe,tak si ho das Kois-ovi do Banoviec cipnut/samo,ze so zarukou/
Uz som inac aj chipy pozeral
-
zirafak
- Test driver

Ak by som kupoval´opät nove auto,kupil by som urcite iba tam.Aj na servis tam chodim,aj ked to mam 100 tam a 100 naspät.TripleJay píše:jjj, na Koisa len samu dobrotu pocuvam, keby som to nemal odveci skocili by sme ho kupit aj tamzirafak píše: 90 konikov sice nieje vela,ale krutiak ten diesel ma,takze to bude celkom slusne/treba ho iba spravne zabehnut/A ak by sa ti to zdalo slabe,tak si ho das Kois-ovi do Banoviec cipnut/samo,ze so zarukou/![]()
Uz som inac aj chipy pozeral, ale tiez som videl len na 80 kW verziu...
Nevadi, zatial je to aj tak bezpredmetne...
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
zirafak píše: Ak by som kupoval opät nove auto, kupil by som urcite iba tam. Aj na servis tam chodim, aj ked to mam 100 tam a 100 naspät.
Hmm, tak odo mna je to nakoniec len 85 km