Kdybyste náhodou s tim někdo měl zkušenost, tak se podělte..

Díky mooc .. Fousáč..
Tý jo, tak to je palba, a nevíš náhodou u jaký firmy to chipnuté?kostik píše:opak je pravdou... Kamarád má TDDi 66/90Ps/200Nm chipnuté na 89kw/122Ps/275Nm a věř že je to pořádný rozdíl! Zvýšila se tedy malinko dýmivost,ale ten zátah je neporovnatelný,při minimálně stejné spotřebě...Pc mu ukazuje max. o0,5l/100 víc než při serii
No už s tím jezdí přes 2roky denodenně a zatím vše tak jak má být...
Názorů je na tohle plno,ale přede mnou je konkrétní případ,takžee osobně proti tomu nic nemám... Ale každý má svůj názor a já mu ho neberu
Ty firmy tu take najdes.fplisek píše:Tý jo, tak to je palba, a nevíš náhodou u jaký firmy to chipnuté?kostik píše:opak je pravdou... Kamarád má TDDi 66/90Ps/200Nm chipnuté na 89kw/122Ps/275Nm a věř že je to pořádný rozdíl! Zvýšila se tedy malinko dýmivost,ale ten zátah je neporovnatelný,při minimálně stejné spotřebě...Pc mu ukazuje max. o0,5l/100 víc než při serii
Názorů je na tohle plno,ale přede mnou je konkrétní případ,takžee osobně proti tomu nic nemám... Ale každý má svůj názor a já mu ho neberu
No ja som teda rozdiel pocítil, podla mňa to stojí za to, v každom motore sú nejaké rezervy, z 90 koní na 110 ho určite nezmrští.Gery píše:Můj názor je abys to nedělal.Nárust cca20% ani nepocítíš a za zmršenej motor to nestojí.Toť můj názor.A mluvil jsem se známým od fordu a tyhle motory na to nejsou stavěný.
No tých 122 koní sa mi zdá príliš optimistická predstava, teda pokial tam nemá iné úpravy (väčšie turbo, intercooler...). On asi nemá od toho graf z brzdy, že?kostik píše:opak je pravdou... Kamarád má TDDi 66/90Ps/200Nm chipnuté na 89kw/122Ps/275Nm a věř že je to pořádný rozdíl! Zvýšila se tedy malinko dýmivost,ale ten zátah je neporovnatelný,při minimálně stejné spotřebě...Pc mu ukazuje max. o0,5l/100 víc než při serii
počul som o tom, ktovie kolko takýchto klamárov tu ešte okráda ludíFerino píše:Jsou i vypečené firmy na chiptuning ....
http://www.mmracing.sk/images/content/afera.pdf
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů