2petulak: nejsem zavodnik - sem pirat a skolitel (ale pst...) a s STckem je tezke se krotit... ale musim uznat ze nakonec me zkrotilo - to auto ma limit daleko nad mym (to sem nikdy predtim u auta nezazil - holt kdyz auto nejede neni se ceho bat ze) - poprve sem v tomhle aute mel strach jet jeste rychleji (ikdyz by to slo)...
navic to byli nejake decka co meli pasaty stare viteky (tj auta kolem 150 koni).... STcko je STcko a sestival je sestival... to nebyl zavod, proste sem na to slapl a ujel jako vzdy - STcko to ma velmi rado, zadna zavodnicka veda ;o) velice rad takhle mizim ze semaforu - takovy ti radoby tuneri co si daji ladak na fabku a mysli si ze maji WRC nebo co - musi si pak pripadat ze stoji na miste, po par vterinach vidim ve zpetnem zrcatku vzdalujici se auta
kdyz nad tim tak premyslim tak me predjeli jen kdyz sem nechal - aji X6tce eMkové sem ujel v serpentýnách...
to uz pak neni souboj aut ale limitu ridicu - malokdo se chce zabit zejo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
:D a ja se nikdy za volantem nebal, bohuzel (taky sem zrusil co mi prislo pod ruku, boural sem asi 15x, naposledy stare iSo o strom - to byla prvni vazna nehoda, ale auto i ja sme prezili, i kdyz pravda oprava auta me stala vic nez co cele auto, byla to ee trica rv 89
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) v STcku sem zazil to same ale ustalo to (v asi 130 mi ulitla prdel bo sem prezul nove pneu jen na predek, btw to je jeste horsi nez mit vsechny gumy stejne sjete), ale pak sem byl vyklepany jak startka jeste asi pul hodky
a nalit do STcka vysokooktanove palivo a neznat co je strach - to je pak tezky problem ovladnout se... holt velky vykon vyzaduje i velkou odpovednost (vim ze auto je zbran), nastesti sem vzdy ohrozil akorat sam sebe a auto...
ted si faram na muzice a plouzim se neslysne krajinou 50tkou na 6tku a kdyz me nekdo predjede neberu to uz jako vyzvu - kdyz specha nebo se chce zabit prosim - kazdeho vec kdyz neohrozuje ostatni...