Kdy si konecne stahnes potrebne Jak na to? z:pavelk píše:a napíše sem konečně někdo jak to páčku vyndat?![]()
![]()
vůbec nic se neděje, jak jsem už psal, tak v první chvíli jsem byl taky na vážkách, jestli to náhodou není jak říkáš ty. hold prostě některé věci, které děláme automaticky se pak těžko vybavujoucouddy píše:je to tak sorry. nekamenujte mediky. fakt sory.
hm a já se tak těšil, že mám něco vyjímečnéhoJasio píše:Ještě k funkčnosti předního ostřiku. Zjistil jem totéž co Skubi...předek mi občas stříkál a občas ne.....ani pohyb stěračů, ale když doleju nádobku, tak to funguje vždy. Proto se ji snažím udržovat vždy plnou, ale stějně to nechápu.
ty chlape, já si na autě nedělám sám skoro vůbec nic, ale když jsem se šel podívat, jestli mám přípravu na cyklovač, tak jsem to bez problému zvládnul bez jakýhokoliv návodu. Prostě tam zboku (zleva, zprava) zatlačíš ty dva cvoky a vyndáš vrchní kryt nad volantem a pak už vidíš páčku, která je zajištěná opět zobáček, ten odheneš a páčku vysuneš a odpojíš kabel, při zasunování zpět zobáček zaskočí sám. Nevím, ale páčka asi dál rozebírat nejde, resp. prodává se ve Fordu v celku.pavelk píše:a napíše sem konečně někdo jak to páčku vyndat?![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů