Vcerejsi zastaveni Policie CR

jedu z Plumlova -jedu Mostkovicemi z kopce dolu kde je 40 - jel jsem na petku asi 90 ale pribrzdil jsem a podradil na 4 na 70 a nehcal to jet pres kvalt.Samozrejme po ceste jsem jel s dalkovejma a mlhovkama protoze tam je na beznym poradku kdekterej ozralej chatar primo po tme vecer na pulce silnice v tmavejch hadrech.Tak jsem jel vjizdim do te 40tky zhasnu dalkovy a nejak jsem nezhasnul mlhovky.Jedu najednou vidim modrozlutej odlesk tak si rikam " aaaaa bude zase buzerace " zastavim na krajnici na prikaz pana straznika.Nevim jak vy ale ja z auta nikdy nevylizam ven ani nezdecham motor.Straznik totiz cekal asi metr od auta a cekal ze vylezu ven.Tak jsem sundal okenko a pozdravil.Na jeho prani jsem mu dal vsechny doklady od vozidla.Asi po 10 minutach co mi porad krouzil kolem auta jako bych snad mel nepovolene upravy nebo co se me zeptal jestli mu dam taky ridicak

Tak jsem mu ho dal krouzil dalsich 5 minut - mezi tim druhy straznik Simon mi daval dechovou zkousku ktera byla naprosto negativni - 0,00 - krouzici sup prisel s tim ze mam rok starou zelenou kartu tak jsem sahnul do kastliku kde byla nova tak jsem mu ji dal a tak se podival a vse v poradku.Tak mi potom rikal straznik ze jestli vim ze s mlhovymi svetly bez snizene viditelnosti nemam co jezdit - tak jsem mu rekl ze vim ale ze by mohl pochopit co se tam stava protoze uz nekolikrat tam bylo prejetych x lidi a tak si radsi svitim a ze jsem je jen zapomnel vypnout.A on na me: " Pane ridici to nevim co se tu deje " - v ten moment jsem si hned do nej musel rejpnout co to mele protoze keca - " No jak ze nevite?Vzdyt tady kazdej den stavate a jeste tam nahore kde je 40 jenom vy dva! " Straznik hned " a jak muzete vedet ze jsme to jen my dva? " tak jsem rekl " Protoze vcera a pred tydnem jste tam chytli i tatika s terenakem" a straznik chvili potichu pak z druheho straznika Simona vypadlo " Jo ja uz vim Petre to bylo to stribrne SUV co svitili tema mlhovkama"

- ja uz sem se zacal smat a straznik Petr " Vidim ze to mate asi v rodine co? - no kazdopadne pane ridici tohle je napomenuti a budte rad ze jsme Vas nepokutovali" tak jsem starznikovi Petrovi rekl ze o tom vim a uz se to nestane a neodpustil jsem si rypanec " Jeste jedna takova vec prosim - davejte si pozor az pojedou Vasi kolegove kolem" - straznik Petr zustal hledet nechapave pry " proc? " a ja " Aby Vas nepokutovali za to ze nemate spztku! " Straznik Petr se otocil smer auto a " Ty vole Simone my nemame znacku! "

otocil se na me a s nasranosti " JEDTE PRYC!!!! "

pomerne fakt slusna vecerni groteska