Otvírání kufru?
- damokles
- Nováček
Re: Otvírání kufru?
@jackdaws: nechceš vymeniť auto za moje?
Mňa samostatné otváranie kufra irituje. Začalo mi to robiť začiatkom januára, asi sa tam zmagoril ten spomínaný pliešok. Rozmýšlam, či to rozoberem sám, alebo si to zapíšem do zoznamu drobných závad, ktoré dám opraviť pri jarnej servisnej kontrole...

FFII, r.2006, 1,6 Ti-VCT
-
- Nováček
Ahojte,
auta inych znaciek, maju otvaranie kufra z interieru. Zamyslam sa, ako nieco take poriesit.
Nie je to bezne, ale napr presne klasika kradez. Stojime na krizovatke a niekto si otvori kufor zo zadu. pokial sa spamatame tak je uz po akcii.
Nie je nebezpecne mat kufor stale otvoreny ?
Riesil niekto aby sa kufor neotvaral celym autom ?
dik
auta inych znaciek, maju otvaranie kufra z interieru. Zamyslam sa, ako nieco take poriesit.
Nie je to bezne, ale napr presne klasika kradez. Stojime na krizovatke a niekto si otvori kufor zo zadu. pokial sa spamatame tak je uz po akcii.
Nie je nebezpecne mat kufor stale otvoreny ?
Riesil niekto aby sa kufor neotvaral celym autom ?
dik
- Anduril
- Test driver
Kufr neni otevreny. Jakmile se rozjedes, kufr se "zamkne" (resp. tlacitko na kufru neni aktivni). Jakmile zastavis, je stale zajisteny, dokud neotevres nejake (myslim, ze to musi byt predni) dvere. Takze ti to nikdo na krizovatce nevybere.
A vzdycky si muzes zamknout cele auto, ze

-
- Nováček
wou tak toto ked funguje tak som mimo z toho.. bo toto je az nad moje ocakavania. Ze ked sa rozbehnem tak sa zamkne a ostane pokial sa nejake dvere neotvoria.. Nezda sa mi to, ale neskusal som nehadam sa. Ale ked je to tak tak to je taka logika ktoru som ani necakal a je nad ramec mojho chapaniaAnduril píše:Kufr neni otevreny. Jakmile se rozjedes, kufr se "zamkne" (resp. tlacitko na kufru neni aktivni). Jakmile zastavis, je stale zajisteny, dokud neotevres nejake (myslim, ze to musi byt predni) dvere. Takze ti to nikdo na krizovatce nevybere.

dik za TIP, zajtra hned skusam

Dik
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Preco dvoch? Mozes predsa vyliezt oknom! 
Znie to cool, daj vediet, ci sa to potvrdilo testom!

Znie to cool, daj vediet, ci sa to potvrdilo testom!
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(