NEVIEM CO S TYM!! PORUCHA!!! PROSIM PORADTE !!!
-
- Nováček
NEVIEM CO S TYM!! PORUCHA!!! PROSIM PORADTE !!!
zdravim, netusim co mam robit. vsimol som si ze moj focus 1.6 16v 1999 kombi mi vypaluje poistky suvisiace so zadnymi stretavackami a s podsvietenim budikov. obcs pri startovani sa mi stalo ze auto ako keby skratovalo, najprv nastartovalo, vyplo sa a hned zase nastartovalo, budiky vybehli na max, padli dole a zase spaitky a potom ukazali az normalne hodnoty. no a po tom co som vymenil poistku a dal tam 30tku, mi auto nejde nastartovat uz vobec. a navyse. A pri volnobehu, napriklad na krizovatke mi otacky drzia vzdy 3 sekundy 2100 a az potom klesnu dole, neviem si to vysvetlit...n eviete mi dakto poradit?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: NEVIEM CO S TYM!! PORUCHA!!! PROSIM PORADTE !!!
vypalovani pojistek - stava se ze se ukostri osvetleni v zadni viku a pak to lítá
vystreleni rafik - bud kostra nebo slaba baterie , dela to po odpojeni baterie nebo pri slabe baterii
drzici volnobeh - zkusit vycistit volnobezny ventil .
vystreleni rafik - bud kostra nebo slaba baterie , dela to po odpojeni baterie nebo pri slabe baterii
drzici volnobeh - zkusit vycistit volnobezny ventil .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
Re: NEVIEM CO S TYM!! PORUCHA!!! PROSIM PORADTE !!!
jo skusim, zadne veko som uz spravil, boli tam specene kabliky dohromady, problemom je ze teraz to blbnu vsetky svetla svietia nesvietia,je to chaos...skusim kupit novu baterkua musim s tym nieco vymysliet, lebo ja fatk neviem, keby ta daco napadlo ozvi sa. a inak diky za rady...