NEVIEM CO S TYM!! PORUCHA!!! PROSIM PORADTE !!!

Odpovědět
hedgo
Nováček
Nováček

NEVIEM CO S TYM!! PORUCHA!!! PROSIM PORADTE !!!

Příspěvek od hedgo » 18.11.2011 18:43

zdravim, netusim co mam robit. vsimol som si ze moj focus 1.6 16v 1999 kombi mi vypaluje poistky suvisiace so zadnymi stretavackami a s podsvietenim budikov. obcs pri startovani sa mi stalo ze auto ako keby skratovalo, najprv nastartovalo, vyplo sa a hned zase nastartovalo, budiky vybehli na max, padli dole a zase spaitky a potom ukazali az normalne hodnoty. no a po tom co som vymenil poistku a dal tam 30tku, mi auto nejde nastartovat uz vobec. a navyse. A pri volnobehu, napriklad na krizovatke mi otacky drzia vzdy 3 sekundy 2100 a az potom klesnu dole, neviem si to vysvetlit...n eviete mi dakto poradit?

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: NEVIEM CO S TYM!! PORUCHA!!! PROSIM PORADTE !!!

Příspěvek od foki » 20.11.2011 20:56

vypalovani pojistek - stava se ze se ukostri osvetleni v zadni viku a pak to lítá
vystreleni rafik - bud kostra nebo slaba baterie , dela to po odpojeni baterie nebo pri slabe baterii
drzici volnobeh - zkusit vycistit volnobezny ventil .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

hedgo
Nováček
Nováček

Re: NEVIEM CO S TYM!! PORUCHA!!! PROSIM PORADTE !!!

Příspěvek od hedgo » 21.11.2011 10:25

jo skusim, zadne veko som uz spravil, boli tam specene kabliky dohromady, problemom je ze teraz to blbnu vsetky svetla svietia nesvietia,je to chaos...skusim kupit novu baterkua musim s tym nieco vymysliet, lebo ja fatk neviem, keby ta daco napadlo ozvi sa. a inak diky za rady...

Odpovědět

Zpět na „Focus - podvozek 1998 - 2004“