mam ten isty problem Pneu 215/40 R17 disky origo ST170 7x17 ET49, podvozok znizeny o 35mm. Predpokladam ze to dralo pri plnom rejde pri parkovani Pri jazde nie.
Já mám taky právě ET40, gumy jsem měl 215/45 a teď mám 205/45 a vždycky tam bylo dost místa, mám teda trochu v předu oštrejchanej podběh od gum, ale to jen když tlumiče propruží v plným rejdu, ale to nic není
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm:Galerie
Ok hodims e fotku.No a taky vzadu sem mel 215/45 (neprejte se proc sem ve predu mejl jiny:D) a tam by to zase drelo pi nalozenym aute lidma kdyz sem vzdal nejakej dolik nebo tak neco.ET je 40 je to tam psany a co je psano to je dano.
Přílohy
Ford Focus 1.8 TDCi 85kw hatchback 2002. 180 000 km.
Tak podle toho označení na foto, se tam kolo snad ani nemá jak dostat, ne? Horní část je přece za tlumičem a navíc se i po vytočení podběhu moc nepřiblíží. Neškrtá to někde jinde?