Zdravím,
chtěl bych stříknout svoje auto oranžovou metalízou stejnou jako má Ford Focus ST, akorát nikde nemůžu sehnat kód (označení) barvy. Proto se obracím na vás, příznivce a majitele těchto aut, zdali by jste nebyli tak ochotní a tento kód (označení) barvy mi nesdělili, popřípadě bude stačit i winko auta, podle kterého by mi snad ve Fordu kód barvy řekli.
Předem díky za odpověď.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
No je to starý Volkswagen Polo typ 86C. Viděl jsem jich pár "oranžových" na německých stránkách a musím říct, že to nevypadá špatně, zvláště s černou optikou. (Ale teď zrovna jako na potvoru nemůžu žádný Polo s touhle barvou najít. ) Je to těžký vybrat barvu... mě by se líbila černá, ale jelikož auto nemá klimatizaci, tak černá není moc vhodná barva na léto, dále není špatná červená, ale červených Volkswagnů jezdí mraky a taky už mám motor a spousty dalších doplňků laděných do černý barvy, které budou podle mého s tou oranžovou pěkně ladit.
Nevíte ještě pls někdo náhodou aspoň přibližnou cenu barvy a laku 6FSE5ZA electric orange na výše zmiňované Polo? Bude se jednat o celolak. Nerad bych pak byl nemile překvapen. Slyšel jsem totiž, že některý speciální odstíny laků jsou hodně drahý... Myslíte, že mi bude 10 000Kč stačit? Práci lakýrníka do toho samozřejmě nepočítám.
Hele, tak to nevim no, neznám tyhle poměry, ale když nechám nalakovat zadní nárazník přímo ve Fordu barvou eletric orange, tak to stojí 4 500 Kč. Jasně že autorizák bude vždycky dražší, ale i tak si myslim, že do 10 tisíc za celolak je to totálně bez šance
EDIT: teď jsem si uvědomil, že nepočítáš práci lakýrníka, ale vlastně jen cenu "plechovky" s barvou...tak to by třeba mohlo stačit, ale jak řikám, o tomhle vim prd, takže tady píšu vlastně uplně zbytečně
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč