pedály už nejsou,pouze možná šablona u Bobana
- romosch
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- herizn
- Pokročilý
a taky existují malé svěrky,takzvané žabky,které se "třeba"používají skoro ve všech servisech na zaškrcení například brzdových hadiček hošové
.......a nebo přímo svěrky nástrojářské,které se používají například při svrtávání a nebo kolíkování různých dílů k sobě,ale ty asi z vás málokdo bude mít......a nebo jednoduchá výroba jednoduché svěrky:
-vem 2 pásoviny přiměřené síly a délky
-do každé vyvrtej 2 díry,třeba na 6-ku šroubek
-no a pak vem 2 šrouby,2matky a mezi 2 pásoviny sevři požadovanou věc,v tomto případě pedáááááál

-vem 2 pásoviny přiměřené síly a délky
-do každé vyvrtej 2 díry,třeba na 6-ku šroubek
-no a pak vem 2 šrouby,2matky a mezi 2 pásoviny sevři požadovanou věc,v tomto případě pedáááááál

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě. Já to jen namazal na jedné ploše, přiložil a rukou přitlačil aby lepidlo vyplnilo všechny mezery. Pak jsem pedály sundal na 5minut, aby lepidlo trochu ztuhlo a poté znovu spojil. Už to lepilo tak moc, že stačilo pedály jen přitlačit rukou a přitlačené už to zůstalo. Ale když čtu o těch svěrkách, které se jen tak nikomu doma nepovalují, co je přitlačit kolíčky na prádlo. 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a co takový super attak, když to přilepí chlapa ke stropu, tak to musí udržet i pedály

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
hmmm diky za rady, asi to vyskusam nejakymi svorkami na pradlo... ine nemam doma
inac to lepidlo sa mi nepozdava, skusil som pokusne zlepit dva sroby a nechal zaschnut dva dni. potom som si skoro skrvavil prsty ako som sa ich snazil oddelit, neslo to ani zaboha...
tak som schytil dvoje kombinacky a slo to uplne lahucko, tak neviem... pochybujem ze by som kombinackami dosiahol tlak 3 tony... dost sa toho bojim... je ale pravda, ze som tie sroby nijako neodmastoval, tak mozno preto...
skusil by som to, ale mam problem - nejazdit 24h, to netusim kedy sa mi podari, myslite, ze by sa dalo jazdit uz po 12 hodinach ??

inac to lepidlo sa mi nepozdava, skusil som pokusne zlepit dva sroby a nechal zaschnut dva dni. potom som si skoro skrvavil prsty ako som sa ich snazil oddelit, neslo to ani zaboha...

skusil by som to, ale mam problem - nejazdit 24h, to netusim kedy sa mi podari, myslite, ze by sa dalo jazdit uz po 12 hodinach ??

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
-
- Zkušený
misoo píše:hmmm diky za rady, asi to vyskusam nejakymi svorkami na pradlo... ine nemam doma![]()
inac to lepidlo sa mi nepozdava, skusil som pokusne zlepit dva sroby a nechal zaschnut dva dni. potom som si skoro skrvavil prsty ako som sa ich snazil oddelit, neslo to ani zaboha...tak som schytil dvoje kombinacky a slo to uplne lahucko, tak neviem... pochybujem ze by som kombinackami dosiahol tlak 3 tony... dost sa toho bojim... je ale pravda, ze som tie sroby nijako neodmastoval, tak mozno preto...
![]()
Jezdit můžeš, ale nesmíš šlapat na pedály

-
- Zkušený
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: