Z pristrojovej dosky je pocut neprijemne cukanie, pukotanie podla sledovania to vychadza niekde spoza radia alebo odkladacej schranky pred spolujazdcom, navylucujem ze to nemoze ist z niektoreho ineho miesta ale je to z tej strany.
Objavuje sa to dost pravidelne.
Nema s tym niekto z vas skusenost odkial by to mohlo ist.
Radio som mal uz vybrate niekolko krat a zatial som tam nic take nenasiel, co by bolo dosledkom tychto zvukov.
Niekedy sa velmi cudujem kde soudruzy z NDR udelali chybu.
Mame doma desat rocnu feliciu a tam nic nevrzne, nezapukoce a na focuse v interieri stale nieco
ale toto je zatial najzretelnejsie. Mohol by som pokracovat v tom kde co vrzka a nie je to na rozbitych cestach pozorujem to aj na dialnici. Takze povrch po ktorom jazdim nie je problemom.
neprijemne (pukotanie) cukanie v pristrojovej doske
-
- Nováček
- Mufin01
- Test driver
Re: neprijemne (pukotanie) cukanie v pristrojovej doske
zkus to nadhodit v tomto vlákně
Třeba mě z toho místa, které popisuješ, pravidelně drnčí při 2000ot. a smířil jsem se s tím, že asi nikdy nepříjdu na to, čím to je
Nevím, jestli je to nemoc jen Fordů, ale máme ve firmě rok staré Mondeo a to je hotový vrzací koncert
Nějaké to vrzání se asi ozývá v každým autě a pokud nechceš rozebrat půlku auta, tak si na to prostě budeš muset zvyknout. Ale třeba někdo poradí...však uvidíš.
Třeba mě z toho místa, které popisuješ, pravidelně drnčí při 2000ot. a smířil jsem se s tím, že asi nikdy nepříjdu na to, čím to je