Výměna žárovky
- cloudyman
- Nováček

Výměna žárovky na straně řidiče
Tak mé manželce na mém FoFo praskla žárovka na straně řidiče. Sundal jsem kryt akumulátoru, šel mi v pohodě sundat zadní plastový kryt světel, ale vyndat žárovku za boha nejde. Mám obavy to vzít silou, vím že tam je dráttková pružina, která tu žárovku drží, ale nevím jak s ní hnout, aby se žárovka uvolnila. Poraďte prosím, dle manuálu mi to opravdu není zřejmé.
Díky Cloudy
Díky Cloudy
- mosad
- Junior

- cloudyman
- Nováček

Výměna žárovky
OK, zkusím to, ale až zítra, teď se mi do toho už nechce 
Díky za radu
Cloudy
Díky za radu
Cloudy
- cloudyman
- Nováček

už je vyměněná
Tak se s Vámi podělím o čerstvou zkušenost s výměnou žárovky na straně řidiče. Zvolil jsem tento postup:
1. sundat kryt z baterie
2. sundat zadní kryt světla
3. vzít zrcátko a podívat se jak to tam vypadá
4. sundat objímku ze žárovky
5. na straně dále od chladiče zmáčknout a povytáhnout drátkovou sponu trošku nahoru
6. vyndat žárovku
Nasazení nové žárovky je potom už hračka.
Cloudy
1. sundat kryt z baterie
2. sundat zadní kryt světla
3. vzít zrcátko a podívat se jak to tam vypadá
4. sundat objímku ze žárovky
5. na straně dále od chladiče zmáčknout a povytáhnout drátkovou sponu trošku nahoru
6. vyndat žárovku
Nasazení nové žárovky je potom už hračka.
Cloudy
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
První co jsem si na autě musel vyměnit byla žárovka....nikdy bych nevěřil že mi to bude trvat skoro hodinu!! Nejdřív přijít na to jak ten drát odjistit cca5min, pak vyndat a zase nandat žárovku, samozřejmě zapojit konektor, cca5min (málo místa) a pak to zase zajistit cca50min......ten drát jsem omylem vyndal uplně a upad mi...hledal jsem ho jak vzteklej!!

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
-
Ferino
- Pokročilý

Tak tohle přesně znám, ale už jsem treninkem postoupil do 2.ligy, takže mi to celý zabere tak asi 5 minut, ale kryt baterky musí venJozkablack píše:První co jsem si na autě musel vyměnit byla žárovka....nikdy bych nevěřil že mi to bude trvat skoro hodinu!! Nejdřív přijít na to jak ten drát odjistit cca5min, pak vyndat a zase nandat žárovku, samozřejmě zapojit konektor, cca5min (málo místa) a pak to zase zajistit cca50min......ten drát jsem omylem vyndal uplně a upad mi...hledal jsem ho jak vzteklej!!![]()
![]()
FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- horvatm
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zadne brzdover svetla
Vedeli by ste mi prosim povedat kde mam najst postup ako vymenit na combi zadne brzdove svetlo, nesvieti mi, a ked odsroubujem tie dva srouby tak neviem dat dole svetlomet, bojim sa ze tam nieco ulomim, ako ho mam zatlacit uvolnit aby som sa dostal k ziarovkam,
2. prosim neviete mi poradit kde moze byt chyba, prestalo mi svietit tretie brzdove sveto
vdaka
2. prosim neviete mi poradit kde moze byt chyba, prestalo mi svietit tretie brzdove sveto
vdaka
1.8 TDDI Combi r.v 99, tmavočervená - GHIA
- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele: